reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Byłysmy wczoraj wieczorem u doktora i tak jak myślałam, żeby się dowiedzieć dlaczego ją szczypie i boli, trzeba zrobic wyniki. Dziś rano po trudach i znojach udało mi się złapać siuśki i w cholerę z woreczkami:crazy:. Po południu lekarz i mam nadzieję, że wszystko będzie jasne:angry:

reklama
a my dzisisja wybieramy sie do lekarza Weronika cala noc dusila sie kaszlem leci z nowsu a jak rano wstałysmy to pojawily sie znowu pojedyncze bąble:-(wole żeby jej pediatra ja obejrzała

Weronisie dorwał jakis wirus i doktor mowi ze przez to moze była wczraj ta pokrzywka i dziisejsza zyrtec dalej przez tydzien z wapnem no i na przeziebienie drosetux nasivin
i mamy nowy trop odnosnie alergi
ja w styczniu wymienilam w calym mieszkaniu poduszki na pierze u Weronisi też
a nasze problemy z alergia zaczeły sie wlasnie tak ok roczku
i zawsze jak Weronisia wstaje ma takie czerwone policzki ja sobie t tłumaczyłam ze zjadla i po jakims czasie to alergia na to sie ujawniała tylko ze teraz ona jest na tej diecie a poliki nadal czerwone
zobaczymy wymieniłam przed chwila jej poduszke własnie poszła spac zobaczymy jak bedzie wygladac jak wstanie ale jeszcze dzisiaj chce jechac do jusku kupic jej poduszke dla alergikow i jak bedzie poprawa to musze wymienic w całym mieszkaniu bo ona lubi sobie czasami polezec u nas lub u Patryczka no echh... to sie napisałam

niestety niedobre, mała od piątku na antybiotyku :zawstydzona/y:, ale chyba działa, bo śpi lepiej nie zrywa się i nie płacze, nie drapie po pampku, czyli przestało ją szczypać jak siusia:tak:Pod koniec tygodnia muszę powtórzyć badanie moczu:baffled:Kolejny koszmar:-(

:-(uuuu........... to chociaż dobrze że antybiotyk pomaga :tak: zdróweczka dla małej :tak:

oejje to życzymy zeby antybiotyk szybko zwalczył infekcje biedna Wikusia infekcja ukladu moczowego to naprawde nic przyjemnego
zdrówka dla małej królewny

oejje to życzymy zeby antybiotyk szybko zwalczył infekcje biedna Wikusia infekcja ukladu moczowego to naprawde nic przyjemnego
zdrówka dla małej królewny
dzięki dziewczyny:tak:
No zapalenie pęcherza:baffled: i jedyny powód to bieganie bez skarpetek:zawstydzona/y:Pisałam już na jakimś watku, że Wiki podobnie jak wiekszość dzieci namiętnie ściąga kapcie, no i skarpetki. Dopóki chodziła w rajstopkach było ok, ale przy tym upale nie sposób przecież jej w nie ubierać.

reklama
Do góry