reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Jutro ponowne łapanie siuśków, a w środę do lekarza na kontrolę, mam nadzieję, że po zapaleniu pęcherza nie pozostał ślad. Niestety nie ustrzegłam małej przed kłopotami z qupką, tragedia 5-6 razy dziennie, przy tym okropnie niespokojna i płaczliwa. Dzisiaj dałam jej trochę smecty, bo ręce opadają
no u nas pomógł enterol 2 razy podałam i juz było widac popraweJutro ponowne łapanie siuśków, a w środę do lekarza na kontrolę, mam nadzieję, że po zapaleniu pęcherza nie pozostał ślad. Niestety nie ustrzegłam małej przed kłopotami z qupką, tragedia 5-6 razy dziennie, przy tym okropnie niespokojna i płaczliwa. Dzisiaj dałam jej trochę smecty, bo ręce opadają
agusia9915
Matka wariatka
my tez na enterolu;-)od maja;-) jest dobrzeno u nas pomógł enterol 2 razy podałam i juz było widac poprawe
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
OJEJ MADZIX MARTUSIA BEDZIE MIAŁA OKULARKI??
Agusia ja w ogole nie wiem o czym ty piszesz, takimi nazwami operujesz
ja sie nie znam
duzo zdrówa zycze dziaciaczką i ich mamusia
Agusia ja w ogole nie wiem o czym ty piszesz, takimi nazwami operujesz
ja sie nie znam
duzo zdrówa zycze dziaciaczką i ich mamusia
agusia9915
Matka wariatka
czy jest mozliwe ,ze pomimo brania od 5dni Bactrimu moze miec zapalnie pecherza(ma/miała bacetrie coli w ukł.pokarmowym)
syczy i popłakuje jak robi siku łapiac sie za pieluche nie ma temepratury
nie chce jesc
nie jest odparzona
siku robi mało
nie chce jesc
nie jest odparzona
siku robi mało
nie mam pojecia Patryk tez na bactrimie teraz byl ale ze wzgledu na jelitowke i u niego pomogłoczy jest mozliwe ,ze pomimo brania od 5dni Bactrimu moze miec zapalnie pecherza(ma/miała bacetrie coli w ukł.pokarmowym)
nie chce jesc
nie jest odparzona
siku robi mało
ale jak tak reaguje jak robi siku to chyba niestety infekcja nadal jest:-(
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czy jest mozliwe ,ze pomimo brania od 5dni Bactrimu moze miec zapalnie pecherza(ma/miała bacetrie coli w ukł.pokarmowym)
nie chce jesc
nie jest odparzona
siku robi mało
ale mozna go stosowac przez wiecej niz 5 dni, wiec moze przejdzie? Slyszałam ze dzieciaki brały go przez 10 dni
reklama
Podziel się: