reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

bo po chlebie czy takim zwykłym wafelku do loda tez ja wysypuje i jej pediatra poeiwdziała ze wysypka także objawia sie nietolerancja glutenu dlatego kazała odstawić

a taki wafelek czy chleb też może mieć w składzie mleko :tak: wiec to nie koniecznie gluten ale odstawienie i próby wprowadzenia na nowo glutenu pokażą co jest winowajcą :tak:

reklama
bo po chlebie czy takim zwykłym wafelku do loda tez ja wysypuje i jej pediatra poeiwdziała ze wysypka także objawia sie nietolerancja glutenu dlatego kazała odstawić
bo w niektórych chlebkach jest mleko wiec sie nie dziwie
ale pierwsze słysze o wysypce po glutenie.....nasza gastroendolog z Gdańska pewnie tez;-)

wiecie co ja juz nic nie wiem ale odstawie może faktycznie sie poprawi
narazie mam nadzieje że zaakceptuje nowe mleko
mam nadzieje ,ze pójdzie gładko :tak::-)
papti jest najmniej niedobry , i nie tak smierdzacy
powodzenia
a dieta bez mleczna to no coz jak cos to pytaj zreszta bezglutenowa tez:laugh2::laugh2::laugh2:
a kaszke tez zmieniłas na sinlac tak?

MADZIA powodzenia!!!! oby WEronisia szybko zazkceptowala nowe mleczko!!!
a jak wyglada jej wysypka?

KUBUSIU, AGUSIU duzo zdrowka

a tak w ogole witam popoludniowo:-):tak:

tak sinlac wsuwa samkuje jej na szczęście szukałam dzisiaj w piekarniach koło siebie pieczywa bezglutonowego ale nie maja niestety jak nie znajde to chyba upieke jej
po za tym zakupiłam pieczywko ryżowe poskubała troche ale żadnej rewelacji to na niej nie zrobiło
wiem że też wołowiny nie może
dzisiaj dostała rosołek z ziemniakami zobaczymy czy coś nowego się pojawi

poliki to takie czerwone place chropowate
a uda i brzuszek to też czerwone place z taki małymi czerwonymi krostkami

a na tym mleku bebilonie mogę robić chyba tez kaszki ryżowe co?
mozesz ja robie tez budyn
nalesniki robiłam
wszystko mozesz:tak::-) i z sinlaca duzo mozesz
jednak na poczatk ja bym nie dawała nowosci z nowosci :rofl2:

reklama
Do góry