reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rozalka dużo zdrówka dla Kubusia
Dzięki.Wygląda na alergiczne.Po Zyrteku przeszło.Duzo zdrówka dla Kubusia oby to kichanie przeszło
agusia9915
Matka wariatka
zdrówkaDzięki.Wygląda na alergiczne.Po Zyrteku przeszło.
moja tez kicha
agusia9915
Matka wariatka
a dziekujemydla Sarci również dużo zdrówka
agusia9915
Matka wariatka
tez dziekujemy :-)i odemnie również dużo zdrówka dla Saruni
my wróciliśmy od lekarza gardełko lekko zaczerwienione narazie eurespal zobaczymy mam nadzieje ze pomoze
a co do diety to niestety musi prtzejśc na bezmleczna i bezglutenowa kupiłam juz mleczko bebilon pepti bo my cały czas na bebiko byliśmy no i tak 3 miesiące po tych 3 miesiacach bedziemy wprowadzac najpierw gluten
a teraz bede szukac na necie jakis przepisow dan dla bezmlecznych i bezglutynowcow
a co do diety to niestety musi prtzejśc na bezmleczna i bezglutenowa kupiłam juz mleczko bebilon pepti bo my cały czas na bebiko byliśmy no i tak 3 miesiące po tych 3 miesiacach bedziemy wprowadzac najpierw gluten
a teraz bede szukac na necie jakis przepisow dan dla bezmlecznych i bezglutynowcow
agusia9915
Matka wariatka
a czemu gluten tez odstawiacie?
z tego co pamietam ma wysypke? tak?
ja bym przeszła na bezmleczna oczywiscie no i podstawa przy skazie mleko hydrolizowane czyli np bebilon pepti ale czemu gluten?
ja bym przeszła na bezmleczna oczywiscie no i podstawa przy skazie mleko hydrolizowane czyli np bebilon pepti ale czemu gluten?
reklama
bo po chlebie czy takim zwykłym wafelku do loda tez ja wysypuje i jej pediatra poeiwdziała ze wysypka także objawia sie nietolerancja glutenu dlatego kazała odstawića czemu gluten tez odstawiacie?
Podziel się: