reklama
mysia23
mama dwójeczki
KONDRADKU zdrowiej szybko!!!!!!!!!!!
Tak, tak, najszybciej...
Duzo zdrówka dla Konradka
i od nas zyczenia zdrowia
Weronika to samo leci z nosa i taka maruda teraz poszła znowu spać jak wstanie to zmierze jej temperature bo wydaje mi sie rozpalonaNo i Kuba ma katar,jakis marudny tez jest.
mysia23
mama dwójeczki
No Filipowi jakoś szybko udało sie załapać jak wydmuchnąć nosek...zupełnie przez przypadek i idzie mu to dobrze...i ja mam spokój...czasem jak śpi to mu jeszcze gruszka wyciągnę, by lepiej oddychał...ale teraz na szczescie nie mamy katarku....nawet ja!!!
No Filipowi jakoś szybko udało sie załapać jak wydmuchnąć nosek...zupełnie przez przypadek i idzie mu to dobrze...i ja mam spokój...czasem jak śpi to mu jeszcze gruszka wyciągnę, by lepiej oddychał...ale teraz na szczescie nie mamy katarku....nawet ja!!!
Emilka załapała wtedy co byłam po jej roczku tak długo chora i coś jeszcze bo często musiałam odchrząkać flegmę bo czułam jakąś kule w gardle i mnie od tego mdliło i wymiotowałam i ona potem chodziła z chusteczką i tak samo robiła i nadal czasem jak weźmie chusteczkę to albo udaje że smarka albo odchrząka i mi głupio jak ktoś jest w gościach
reklama
Podziel się: