reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A jest cos takiego??za 1-2 miech bedziemy sie zastanawiac czy nie podac szczepionki uodoprniajacej na górne drogi
Jenni z Chrisem tez po mucosolwanie bardziej kaszla Jenni wczoraj to az pawiem zazucila a Chris jak byl maly to dostawal na kaszel Prospan w czopkach bo po mucosolwanie caly czas wymiotywal
agusia9915
Matka wariatka
jest i własnie tylko na gorne drobiA jest cos takiego??
bo chciałam ,zeby dali ribomunyl ale jest za mała ...w tym wieku tylko szczepionka w formie kropelek do ustnych
madzix
Fanka BB :)
Agusia, to nie prawda,za małym dzieciom nie robi sie testów..Martusi zrobili i wyszły jej Ige swoiste (co prawda najczesciej nie wychodza dlatego lekarze zalecaja robic dzieciakom dopiero ok. 5 roku zycia) U nas tez inhalator i leki na stałe,alergolog dała nam nawet swoj nr komorkowy zeby dzwonic nawet w nocy(a to nie jest prywatny lekarz,tylko zwyczajnie pulmolog-alergolog dziecięcy zNFZ). Mozna sie przyzwyczaic do inhalacji 2 razy dziennie.
Na początku tez byłam przybita tym wszystkim a teraz te inhalacje i oklepywania to cos tak normalnego, ze nie sprawia nam juz zadnego problemu.
Trzymaj sie dzielnie.Mam nadzieje ,ze to przejsciowe i jak lekarze znajda wreszcie przyczyne to bedzie wszystko ok.
Na początku tez byłam przybita tym wszystkim a teraz te inhalacje i oklepywania to cos tak normalnego, ze nie sprawia nam juz zadnego problemu.
Trzymaj sie dzielnie.Mam nadzieje ,ze to przejsciowe i jak lekarze znajda wreszcie przyczyne to bedzie wszystko ok.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oj bidulka ta nasza Sarcia:-( zdrówka życzymy!!!
Agusia a nie chciałabys spróbować homeopatii?? mała tyle razy chrowała, ciagle chora, po co ja truc ciagle tymi lekarstwami?? no tylko jak sie zdecydujesz to musisz sie uzbroic w cierpliwość
mojej kuzynki dziecko cały zeszły rok chorowało, ciągle angina za anginą, w koncu wyladowała z zapaleniem płuc w szpitalu, dostawało 3 antybiotyki na raz.A na jesień jak mała zachorowała to zdecydowali sie na homeopatie, dziecko wyszło za pomocą homeopatii z kolejnego zapalenia płuc, i teraz jest zdrowiusie
Agusia a nie chciałabys spróbować homeopatii?? mała tyle razy chrowała, ciagle chora, po co ja truc ciagle tymi lekarstwami?? no tylko jak sie zdecydujesz to musisz sie uzbroic w cierpliwość
mojej kuzynki dziecko cały zeszły rok chorowało, ciągle angina za anginą, w koncu wyladowała z zapaleniem płuc w szpitalu, dostawało 3 antybiotyki na raz.A na jesień jak mała zachorowała to zdecydowali sie na homeopatie, dziecko wyszło za pomocą homeopatii z kolejnego zapalenia płuc, i teraz jest zdrowiusie
reklama
super super superI druga dobra wiadomość(po przespanej nocy)Kubie zeszło uczulenie z szyi,więc to nie mleko!
Rano piękna,gładka buzia,szyja i rączka,wszystko zbladło!Hura!
Podziel się: