reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
za 1-2 miech bedziemy sie zastanawiac czy nie podac szczepionki uodoprniajacej na górne drogi
A jest cos takiego??
Jenni z Chrisem tez po mucosolwanie bardziej kaszla Jenni wczoraj to az pawiem zazucila:baffled: a Chris jak byl maly to dostawal na kaszel Prospan w czopkach bo po mucosolwanie caly czas wymiotywal

Agusia, to nie prawda,za małym dzieciom nie robi sie testów..Martusi zrobili i wyszły jej Ige swoiste (co prawda najczesciej nie wychodza dlatego lekarze zalecaja robic dzieciakom dopiero ok. 5 roku zycia) U nas tez inhalator i leki na stałe,alergolog dała nam nawet swoj nr komorkowy zeby dzwonic nawet w nocy(a to nie jest prywatny lekarz,tylko zwyczajnie pulmolog-alergolog dziecięcy zNFZ). Mozna sie przyzwyczaic do inhalacji 2 razy dziennie.
Na początku tez byłam przybita tym wszystkim a teraz te inhalacje i oklepywania to cos tak normalnego, ze nie sprawia nam juz zadnego problemu.

Trzymaj sie dzielnie.Mam nadzieje ,ze to przejsciowe i jak lekarze znajda wreszcie przyczyne to bedzie wszystko ok.

Oj bidulka ta nasza Sarcia:-( zdrówka życzymy!!!

Agusia a nie chciałabys spróbować homeopatii?? mała tyle razy chrowała, ciagle chora, po co ja truc ciagle tymi lekarstwami?? no tylko jak sie zdecydujesz to musisz sie uzbroic w cierpliwość

mojej kuzynki dziecko cały zeszły rok chorowało, ciągle angina za anginą, w koncu wyladowała z zapaleniem płuc w szpitalu, dostawało 3 antybiotyki na raz.A na jesień jak mała zachorowała to zdecydowali sie na homeopatie, dziecko wyszło za pomocą homeopatii z kolejnego zapalenia płuc, i teraz jest zdrowiusie :)

I druga dobra wiadomość(po przespanej nocy)Kubie zeszło uczulenie z szyi,więc to nie mleko!
Rano piękna,gładka buzia,szyja i rączka,wszystko zbladło!Hura!

reklama
Do góry