reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Karolina mam nadzieję że to co najgorsze już za Wami i że to "tylko" ząbki! :tak:

My byliśmy wczoraj na ostatniej już kontroli bioderek - jest idealnie - uffffff :happy2:
Milenka najpierw biegała po korytarzu tam i z powrotem przez pół godziny, potem na badaniu jak tylko lekarz zgasił światło to zaczęła się drzeć w niebogłosy i tak wyrywać, że we trójkę ja trzymaliśmy, a potem w samochodzie zasnęła sobie w najlepsze :sorry2:

reklama
A my z GAbrysią właśnie wróciłyśmy z bilansu i szczepienia usnęla zmordowana :tak:Waży 10.900 ,obwód głowy 45,5 cm ,obwód klatki piersiowej 48,5 ,wzrost 76 cm .Myślę ze to nieżle ,Dostala trzecią dawkę Prewemar następne szczepienie za sześć tygodni.Dzielna byla nie płakala :tak:ZDRóWKA żYCZę WSZYSTKIM CHOROWITKOM
Dzielna u duza jest wasza Gabrysia:tak:

KAROLINA mi sie wydaje ze to jednak zabki!!! oby tak bylo i szybko wyszly!!!!

GABRYSIA duza pannica!

fajowo JOASIEK ze z bioderkami MILUTKA wsio ok!!!!

akurat zdazyłam przeczytac:-p
kochane nie dragawki bo drgawki sa z utrata przytomnosic a DRESZCZE;-):wściekła/y:
taki dostałam opr za to ,ze tak powtorzyłam pani doktor................. bo mała tez miała DRESZCZE przy temperaturze 40C a łapki lodowate;-)

dzeiwczyny czy po ostatnim szczepieniu pediatra zlecil wam jakies badania czy cos w tym stylu.
pytam u u nas pani doktor zbadala Szymka zobaczyla sutki( zbytnio nie wiem dlaczego ale z wrazenia nie spytalam) osluchala zajrzala do gradzolka i powiedziala super chlopak mozna szczepic i tyle ja widzialam:baffled::baffled:

Karola, jak lekarza nic nie zaniepokoi w stanie dziecka, to nie daje żadnych skierowań :no: Także tylko się cieszyć, że nic nie dostałaś :tak:

Karola, my z Małgosią byłyśmy w poniedziałek u pediatry. Babka osłuchała małą, zajrzała do gardziołka i zleciła przyjść na szczepienie za tydzień, bo Małgosia ma katarek i obawiała się, żeby się jakieś paskudztwo nie rozwinęło. Ale żadnych dodatkowych badań nie zleciła:no:
Ale tak jak pisze Kasiad - to chyba dobrze, bo to oznacza, że nic jej nie zaniepokoiło:tak:

reklama
Do góry