reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Super Rozalka :tak:

A Oliwce za to coś powychodziło na buzi znowu, także nie wiem, czy nie jest uczulona na coś jeszcze oprócz mleka :wściekła/y: chyba, że to ten jogurt, którym robiłam prowokację tydzień temu jeszcze ją wysypuje :confused:

Rozalka,to super,ze Kubus moze pic to mleczko:tak:
Kasiad,ja bylabym za tym,ze to cos jeszcze Oliwke uczula...Tydzien to szmat czasu.No chyba,ze sie myle:sorry2:

Super Rozalka :tak:

A Oliwce za to coś powychodziło na buzi znowu, także nie wiem, czy nie jest uczulona na coś jeszcze oprócz mleka :wściekła/y: chyba, że to ten jogurt, którym robiłam prowokację tydzień temu jeszcze ją wysypuje :confused:
Oj dziewczyny,nie wiecie jak ja sie ciesze

Kasiad,O ile pamiętam,to wcześniej po nabiale wychodziło jej szybciej.
Może to coś innego...
Kuba np. miał wysypaną rękę po tym jak ja wsadził do proszku Rex i prawie wpakował do buzi.Szybko mu umyłam,ale i tak sie zaczerwieniła.Nasze bąble wszędzie teraz wchodzą i wszystkiego próbują.

przyjęła nas dzisiaj nasza pani doktor :tak:i wiecie co nawet Patryk bez płaczu pokazał ładnie gardełko jednak podejście do dzieci trzeba mieć i faktycznie gardło czerwone tak samo u Weroniki
ale ważne że wreszcie są zbadani i mamy czym leczyć:tak:

przyjęła nas dzisiaj nasza pani doktor :tak:i wiecie co nawet Patryk bez płaczu pokazał ładnie gardełko jednak podejście do dzieci trzeba mieć i faktycznie gardło czerwone tak samo u Weroniki
ale ważne że wreszcie są zbadani i mamy czym leczyć:tak:
Tyle dobrze ze ktos odpowiedni do tej pracy ich zbadal :tak:
Zdrowka dla maluszkow:tak:

reklama
Do góry