reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Biedna Pyzuncia,życzymy zdrówka.Calą noc Julasek miala 39 goraczki, na 11. 30 idziemy do lekarza.....:-(katarek jakis sie przyczlapal i caly czas ta wstretna goraczka....buuu....
Calą noc Julasek miala 39 goraczki, na 11. 30 idziemy do lekarza.....:-(katarek jakis sie przyczlapal i caly czas ta wstretna goraczka....buuu....
zdrówka dla Juleczki
reszty nie komentuje bo mi tabletki na uspokojenie nie pomogą
agusia9915
Matka wariatka
współczuje Julce
mu bylismy wczoraj na pogotowiu
katar, oczy i temeratura
strach przed kolejnym stanem uszu
mu bylismy wczoraj na pogotowiu
katar, oczy i temeratura
strach przed kolejnym stanem uszu
justynka1
Mamusia Antoniusia
tak tak ja jestem wariatka i mam zolte papiery ciekawe czemu jeszcze w jakims zakladzie nie jestem
najwazniejsze ze moje dziecko juz zdrowe.
a Tobie Nuśka ,zycze wyzdrowienia malenstwa,pewnie po jakims kolejnym antybiotyku.....
wspolczuje,bo dobrze wiem co to jest goraczka u dziecka i jak sie maly meczy,wiec powodzenia.
a Tobie Nuśka ,zycze wyzdrowienia malenstwa,pewnie po jakims kolejnym antybiotyku.....
wspolczuje,bo dobrze wiem co to jest goraczka u dziecka i jak sie maly meczy,wiec powodzenia.
agusia9915
Matka wariatka
na katar i temperature nie daje sie antybiotyku
to wirusówka
to wirusówka
reklama
tak tak ja jestem wariatka i mam zolte papiery ciekawe czemu jeszcze w jakims zakladzie nie jestem
dzieki, ale wyobraz sobie ze moje malenstwo jeszcze nigdy nie mialo anmtybiotyku....
glupio Ci
Podziel się: