reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

sory :cool2:
gdzie mieszkasz dokładny adres bo normalnie policje na ciebie nasle za paserstwo:wściekła/y::angry:
sprawdz IP tej pani moderatorze kochany;-)

reklama
sory :cool2:
gdzie mieszkasz dokładny adres bo normalnie policje na ciebie nasle za paserstwo:wściekła/y::angry:
sprawdz IP tej pani moderatorze kochany;-)
kobieto ja tych biednych zwierzatek nie zabijam i nie ma z tym nic wspolnego.nie zrobilam sobie zamowienia_a wiecie co,potrzebny mi psi smalec,moze zabijcie jakiegos pieska!
wez sie kobieto zastanow co piszesz,a jak chcesz IP to ci moge sama podac.
i nie rob ze mnie jakiejs przestepczyni!!!!!!!!!!!:no:
wybierz sie na wies to sie dowiesz jeszcze pewnie nie jedna kontrowersyjna rzecz jaka sie wdawnych czasach stosowalo.
a ja smalec "znalazlam pod drzwiami",wiec mnie nie strasz.

to zapraszam w moje strony.
ja tez bylam zbulwersowana,ale jak zobaczylam ze moje dziecko po tym wyzdrowialo w ciagu 3 dni to troche zmienilam zdanie.ale i tak jak pomysle o tych ludziach,ktorzy to robia to mi sie nie dobrze robi:wściekła/y:
i zapewniam cieze gdybym pracowala w policji to z pewnoscia zajelabym sie ta sprawa.:nerd:
pzdr

Normalnie nie moge po drzwi jej przyniesli bo wiedzieli ze ona potrzebuje:confused: i co za darmo to robia:confused: i skad wie ze to jest psi

oj dziewczyny,oby wam nigdy nie byl potrzebny.mozecie sobie pisac zlosliwosci,generalnie mam to gdzies,wazne,ze moje dziecko jest juz zdrowe i obylo sie bez 2-go antybiotyku!w ciagu 3 tyg.jesli lubicie dzieciom dawac antyb.to wasza sprawa.
mi pomoglo.dziekowac za to.
a watpie zebym byla jakas napedzarka na popyt na psi smalec:no:,bo nie kupilam tego,wiec sorry....
nie bede juz podejmowac tego tematu,bo gadka z wami to walka z wiatrakami.kazdy ma prawo miec swoje przekonania,wiec piszcie sobie a ja sobie.
ale jestem pewna,ze na calym forum babyboom znalazloby sie pare osob.ktore o tym slyszaly.:nerd:

.,tylko zaczelam smarowac malego tym smalcem-na pleckach,klatce piersiowej i stopach i juz dziecko jest zdrowe:-).doslownie 2,3 dni.
problem w tym,ze to nie jest do konca legalny srodek:no: i trzeba wiedziec gdzie go szukac.u mnie w miescie akurat jest taka mozliwosc.
:happy2:
naklatce schodowej :ninja2:
ja nie pisze ,ze zabijesz ale współuczestniczysz w przestepstwie za to jest tez KARA i artykuł odpowiedni

pewnie tak.....i co teraz zamnka mnie na dozywocie?
ja juz napisalam NIE KUPILAM TEGO, a co sie za tym kryje to juz moja sprawa:wściekła/y:

reklama
oj dziewczyny,oby wam nigdy nie byl potrzebny.mozecie sobie pisac zlosliwoscim
..
nie bede juz podejmowac tego tematu,bo gadka z wami to walka z wiatrakami.kazdy ma prawo miec swoje przekonania,wiec piszcie sobie a ja sobie.

nie rozumiesz ty:angry:
nie my
my wiemy co jest lagalne a ty jak widac nie
ja bym na twoim miesjcu nie spała spokojnie
ty naprwade nie zdajesz sobie sprawy ,ze przez tylko post moze do ciebie wjechac na chate policja:cool2::confused:
a IP potrzebne jest do tego aby ustalic adres (orginalny) jesli nie masz oczywiscie zmieNNEGO ip JAK JA

Do góry