reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

no tyle to chyba wszyscy wiedza,i pewnie zaraz napiszecie,ze moj pies to wszystkich zagryzie,znajac zycie:-(
dobra dziewczyny koniec tematu,bo juz mi sie pisac nie chce:no:
chociaz wy jeszcze i tak sobie popiszecie:happy2:

reklama
geeeeeee:szok: psi smalec...co za pomysł....:szok::szok::szok:
no jeszcze może smarowanie bym mogła jakoś zrozumieć w ostateczności(tylko dlaczego z psa ten smalec musi być???), ale dodawanie go do mleka:confused::szok::szok::szok:świat zwariował:szok:

no tyle to chyba wszyscy wiedza,i pewnie zaraz napiszecie,ze moj pies to wszystkich zagryzie,znajac zycie:-(
dobra dziewczyny koniec tematu,bo juz mi sie pisac nie chce:no:
chociaz wy jeszcze i tak sobie popiszecie:happy2:
Nie twoj pies nie zdazy kogos pogrysc bo go szybciej ubijesz:-p:wściekła/y:

justynka cos dla ciebie
- na liszaj umyj włosy w moczu chłopca (ciekawe czemu nie mógł należeć do dziewczynki
icon_lol.gif
, feministki zaraz by dopisały "lub dziewczynki" (ew. "lub czasopisma"
icon_wink.gif
)
- mór - jedz sproszkowany szmaragd
- podagra - okład z kozich odchodów, rozmarynu i miodu
- choroba skóry - okryj chore miejsce wilczą skórą
- słaba pamięć - jedz imbir
- bezsenność - jedz melasę (w XV wieku byłą właściwie lekiem na wszystko)
- stłuczenia - okład z tłuszczu i mąki
- omdlenia - wdychanie dymu z palonych piór
- krwotok wewnętrzny - noś w woreczku na szyi suszoną ropuchę
- zatkany nos - maść z cebuli

oo matko dziewczyny,przeciez ja nie jestem jakims sadysta zeby te zwierzeta zabijac,ale niestety sa ludzie co to robia i napewno nie raz o tym w tv slyszalyscie.moze mi nie uwierzycie,ale ja kocham psy,

Sorry Justynka, jak dla mnie bardzo przyczyniasz się do tragedii tych zwierząt:wściekła/y:
Jakby nie było chętnych na ten smalec takich jak Ty, nikt by biednych psiaków w tym celu nie zabijał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry