reklama
agusia9915
Matka wariatka
własnie miałam spytac o toA troszkę się martwię, bo chirurg z Gdańska powiedział nam, że astygmatyzm jest wskazaniem do operacyjnego usunięcia naczyniaka, przynajmniej tej częsci pod oczkiem. A bardzo nie chcemy tego robić, bo ryzyko jest za duże, no i te blizny potem...
Trzymajcie kciuki (przez pół roku heh...) żeby ta wada się nie powiększyła u Milutka
ale doczytałam ............bedzie dobrze ..........3mamy kciuki:-)
agusia9915
Matka wariatka
ja tez mam astygmatyzm (obu oczu)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
To chyba wszystkie lutowki maja astygmatyzm,bo ja tez;-).Jestem krotkowidzem od konca podstawowki,a astygmatyzm wykryl mi dopiero lekarz w Vision Expressie;-)1,5 roku temu.I tak zawsze nosze soczewki i dobrze widze.Skoro mam wade nabyta,to mam nadzieje,ze dzieciaki jej nie beda mialy...Jacek ma super wzrok,mam nadzieje,ze chociaz to beda mialy po nim....
Joasiek,trzymam kciuki,zeby wada sie nie powiekszyla.Kazano Ci isc do okulisty czy sami poszliscie przebadac wzrok Milence?
Joasiek,trzymam kciuki,zeby wada sie nie powiekszyla.Kazano Ci isc do okulisty czy sami poszliscie przebadac wzrok Milence?
agusia9915
Matka wariatka
ja pisze czasem co drugaa albo wcale
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Joasiek nie musisz prosić,cały czas myslimy i kibicujemy Milence,by wszystko było OK.Już trzymamy kciukasy.
DOKŁADNIE
A co astygmatyzmu, to szczerze mówiąc nie wiem co to.... Na pewno wada wzroku, ale na czym polega...??? ja od prawie dwóch tygodni leczę zapalenie spojówek i juz jest lepiej....a myślałam, ze latem najłatwiej załapać to zapalenie...
Podziel się: