reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Laperedhil - gratulacje duży chłopczyk :tak:

Testu na glukozę pewnie nie dostanę ,w poprzedniej ciąży też nie miałam , bo mam za niski poziom cukru i było to nie potrzebne, mam nadzieję że i teraz tak będzie , w piątek mam badanka krwi to się okaże

ja znow musze ginka , zmienic okazalo sie ze do tego do ktorego poszlam to jest typek ktory byl zawieszony w wykonywaniu zawodu:/ kuzynka mojego meza sie z nim sadzila, i 4 inne kobiety, masakra jednym slowem, ale wczoraj bylam w Krakowie na echokardiograficznym plodu i jest wszystko ok, tez potwierdzila pani doktor , ze wyglada na dziewczynke:)
a to zdjecie z profilu:)
Zobacz załącznik 573886

laperedhil suuuper. Gratuluję synusia:-D

ananaska trzymam kciuki, będzie dobrze:tak:

marka cudne dziewczę:-D Gratuluję! A co lekarza...Co za pech:no: Mam nadzieję, że znajdziesz wreszcie kogoś kompetentnego!

My już po wizycie. Wszystko wygląda prawidłowo:-D Płeć potwierdzona na 100%, na piśmie - chłopak, wszystkie parametry w normie, wody w normie, łożysko na ścianie tylnej, inaczej niż w ciąży z córcią, kiedy to miałam na przedniej. Pewnie dlatego tak dobrze czuję ruchy:-D Waga szacunkowa ok 450 g. Kawał chłopa już:-) Strasznie się cieszę!!!

reklama
Do góry