A więc taka moja historia z dzisiejszego usg
pierwszego zreszta
a więc
Pojechaliśmy na scan weszliśmy do pokoju pani sie kazała rozgoscic to wymiscilam podusie i se polozylam
usiadła koło maszyny i pyta który to tydzień jak myśle ... No to ze nie myśle tylko jestem na 100 % pewna ze to 10 tydzień i 5 dzień zasmiala sie i potwierdziła i z tekstem " a kto cię zablokował tak wcześnie przecież żadnych pomiarów i testów nie zrobimy bo za młoda ciaza , musisz wrócić pomiędzy 12-14 tyg " !!! Aaaaa myślałam ze udusze ! A ja jej na to ze oryginalnie app miałam 5 dni temu tylko przelozylam bo mąż pracował w tamtym terminie ... No kpina jakaś myśle!
Pani od niechcenia przełożyła glowice i tylko z jednej strony sprawdziła.... Potwierdzila ze serduszko bije zrobiła jedna fotkę i mówi ok na dziś tyle reszta za 2 tyg ! To sie jej pytam czy jednen plod na co ona bez sprawdzenia ze tak! Ok myśle może ne widać .
Oglądam zdjęcie na zdjęciu jak byk 2 dzieci moim zdaniem jest za dużo cieni i głowa jakby nie od ciała jak dla mnie kpina !
Ja mialam i mam przeczucie a w zasadzie wiem ze noszę bliźniaki i może zabrzmi to idiotyczne ja Naprawdę mam przeczucie ! Po za tym mam brzuch jak w 5 miesiącu ! A to dopiero 11 tydzień! I dolegliwsci takie jakich nigdy nie miałam a 2 ciążę za sobą ... Więc sorry ale ja tego nie łapie... Zaczęłam czytać na necie i o zgrozo okazało sie ze w przypadku bliźniąt jednojajowyni jednojosmowkochych to jest bardzo częste ze jak nie dokładnie sprawdziła to widziała tylko jedno ! Bo czesto jedno za drugie sie chowa i robi "cieni a ona mówiła ze sie nie chce przekrecic ... I w ogóle tak od niechcenia zrobiła ten scan może 4 minutowy !
Zaraz wrzuce fote z usg i mój brzuch a pózniej możecie być w szoku ;-) hihi
To w fioletowej bluzce zrobione dziś ... I ktoś mi powie ze to normalny brzuch ciąży pojedynczej w 11 tyg
Następny scan 3 czerwca ... I wtedy sie wyjaśni choć ja w zasadzie już wiem