reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Towicz gratuluje coreczki
witaminka co za wspaniala wiadomosc, bardzo sie z wami ciesze :-D Teraz pewnie nie tylko tatus ale i trzech rycerzy bedzie malutkiej asystowac przy wszystkim :-) A ty szalej i kupuj, to najprzyjemniejsza rzecz :tak:

Towicz, witaminka GRATULACJEEEEEE

WITAMINKA tobie w szczególności ! Po 3 chlopaczkach dziewusia wskazana ;) przesylaj mi dziewczynkowe fluidki :)

meldujemy sie tylko na chwilke. jestesmy na koncu swiata, otoczeni zielenia i gorami, telefony komorkowe nie dzialaja (tj nie lapia sieci, chyba ze tak jak teraz wlazi sie na wielka gorke), telewizor tez srednio, gdyby nie tesciowa bylby swiety spokoj :-D
jestesmy po wizycie u Gina, niestety potwierdzil, ze chlopiec, ale co tam cieszymy sie wszyscy razem z dziewczynki Witaminki :) GRATULACJE!!!
jutro ruszamy w Tatry.
milej niedzieli

Ja też poproszę dziewczynkowe fluidy!!! Jutro mam USG, ale pewnie za wcześnie na płeć...

Dziewczyny, w którym tygodniu robi się połówkowe?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry