reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Ania super że wszystko ok.Czekamy na foteczkę.
Arteofbeauty śliczna fotka.

Kurczę ja uwielbiam oglądać takie fotki z usg i cieszę się razem z Wami że wszystko jest ok.

Ja jak pójdę 28 maja to już będzie 14 tydz więc i dzidziusiek powinien być spory.

reklama
oregano, Arteofbeauty ależ wam zazdroszcze tych foteczek i tego ze wiecie juz co i jak..
Ja chyba oszaleje do 7 czerwca bo dopiero wtedy mam kolejne usg, to bedzie koniec 12 tygodnia.
Ale najchetniej robilabym usg co tydzien zeby miec pewnosc ze jest ok.

Dziewczyny, czy robicie badania genetyczne z krwi? Ja mam skończone 33 lata i lekarz zasugerował żeby zrobić. Refundowane są dopiero od 35 roku życia. To nie problem, musiałabym się tylko do Gdańska wybrać bo u mnie takich nie robią. Jeśli robicie to w którym tygodniu, w 12? Czy któraś ma doświadczenia z laboratorium w Invictcie? Ile wcześniej trzeba się tam umówić?
Ja mam jeszcze 29 lat i mam te badania na NFZ, ale mam wskazania medyczne, wiec jak chcą to dają za darmoszkę wcześniej. Ja robię w INVICTCIE w 12 tygodniu, dzwoniłam do nich jakiś tydzień temu i mnie umówiła na początek czerwca bez żadnych problemów. Trzymam kciuki żeby się tobie udało zapisać.

DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM , ŻE TAK OGÓLNIE ALE PIĘKNE TE WASZE FASOLKI AŻ ŁZA SIĘ W OKU KRĘCI GRATULUJE!!!

Kobietki gratulacje pieknych dzidziusiow!!!!
Oregano super jest to pierwsze zdjecie!! :)
JA tez juz po badaniu, Maly - bo na 70% ma siusiaka :tak::tak::tak: w miare spokojny byl, mierzy 5,63, serduszko ladnie pyka i w koncu slyszalam. M byl ze mna w srodku i powtarzal co chwile: ale jaja ale jaja, a p. dr mowi - chwila jeszcze nie szukalem :D a za chwile nam obwiescil ze owszem na jego oko sa ale zebysmy jeszcze wiedzieli ze mogl sie pomylic. Test z krwi zrobilam, wynik za tydzien, zapomnialam skierowania na grupe krwi i znowu bede sie musiala kluc :wściekła/y: ale liczylam paluszki i w ogole taki slodziak :) kolejne USG zalecone na 20 tydz. a wizyta 6.06.

a i termin 27 listopad z usg :p

leperhdil gratuluje synka. Dałaś mi nadzieje, że może jutro też dowiem się kto mieszka w brzuszku. :) Mma taki sam termin wg miesiączka jak ty:)

Anulka pieknie, ze wszystko w porzadku :)
Oregano piekne zdjecia, gratulacje :)
Aniaa87 super wiesci :)
Arteofbeauty super wiesci i piekne zdjecie :)
Laperedhil cudowne wiesci :). U nas w poprzednich ciazach tez tak szybko lekarz plec obwieszczal i sie nie pomylil :). Zobaczymy jak bedzie teraz, czy i my na nastepnej wizycie plec poznamy, aj doczekac sie nie mozemy :).

Dziewczyny piękne dziesiątka !!!

Laper kurka już ci powiedzieli ... Szok! Ale gratki siurka ;)

Paulla no to sie bój bo predyspozycje genetyczne są ;) a ja ci powiem ze pewnie bym w szoku była ale cieszylabym sie na pewno ;)

moj oszalal :D chodzi po domu i cieszy sie sam do siebie ze szynek bedzie :) i do psa mowi ze braciszek w drodze :D hahahah
zycze kazdej szybkiej znajomosci plci :)

reklama
Leperedhil super że znać już płeć gratuluję:-)
Mi się wydaje że to może zależy od pewności lekarza że był pewny bo pewnie jakby nie był tak bardzo pewny to by nic nie mówił.

Coraz bardziej kusicie z tym szybkim poznaniem płci ale mój gin pewnie tak szybko nic nie powie:sorry2:

Do góry