reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Ania super że wszystko ok.Czekamy na foteczkę.
Arteofbeauty śliczna fotka.

Kurczę ja uwielbiam oglądać takie fotki z usg i cieszę się razem z Wami że wszystko jest ok.

Ja jak pójdę 28 maja to już będzie 14 tydz więc i dzidziusiek powinien być spory.

reklama
oregano, Arteofbeauty ależ wam zazdroszcze tych foteczek i tego ze wiecie juz co i jak..
Ja chyba oszaleje do 7 czerwca bo dopiero wtedy mam kolejne usg, to bedzie koniec 12 tygodnia.
Ale najchetniej robilabym usg co tydzien zeby miec pewnosc ze jest ok.

Dziewczyny, czy robicie badania genetyczne z krwi? Ja mam skończone 33 lata i lekarz zasugerował żeby zrobić. Refundowane są dopiero od 35 roku życia. To nie problem, musiałabym się tylko do Gdańska wybrać bo u mnie takich nie robią. Jeśli robicie to w którym tygodniu, w 12? Czy któraś ma doświadczenia z laboratorium w Invictcie? Ile wcześniej trzeba się tam umówić?
Ja mam jeszcze 29 lat i mam te badania na NFZ, ale mam wskazania medyczne, wiec jak chcą to dają za darmoszkę wcześniej. Ja robię w INVICTCIE w 12 tygodniu, dzwoniłam do nich jakiś tydzień temu i mnie umówiła na początek czerwca bez żadnych problemów. Trzymam kciuki żeby się tobie udało zapisać.

DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM , ŻE TAK OGÓLNIE ALE PIĘKNE TE WASZE FASOLKI AŻ ŁZA SIĘ W OKU KRĘCI GRATULUJE!!!

Kobietki gratulacje pieknych dzidziusiow!!!!
Oregano super jest to pierwsze zdjecie!! :)
JA tez juz po badaniu, Maly - bo na 70% ma siusiaka :tak::tak::tak: w miare spokojny byl, mierzy 5,63, serduszko ladnie pyka i w koncu slyszalam. M byl ze mna w srodku i powtarzal co chwile: ale jaja ale jaja, a p. dr mowi - chwila jeszcze nie szukalem :D a za chwile nam obwiescil ze owszem na jego oko sa ale zebysmy jeszcze wiedzieli ze mogl sie pomylic. Test z krwi zrobilam, wynik za tydzien, zapomnialam skierowania na grupe krwi i znowu bede sie musiala kluc :wściekła/y: ale liczylam paluszki i w ogole taki slodziak :) kolejne USG zalecone na 20 tydz. a wizyta 6.06.

a i termin 27 listopad z usg :p

leperhdil gratuluje synka. Dałaś mi nadzieje, że może jutro też dowiem się kto mieszka w brzuszku. :) Mma taki sam termin wg miesiączka jak ty:)

Anulka pieknie, ze wszystko w porzadku :)
Oregano piekne zdjecia, gratulacje :)
Aniaa87 super wiesci :)
Arteofbeauty super wiesci i piekne zdjecie :)
Laperedhil cudowne wiesci :). U nas w poprzednich ciazach tez tak szybko lekarz plec obwieszczal i sie nie pomylil :). Zobaczymy jak bedzie teraz, czy i my na nastepnej wizycie plec poznamy, aj doczekac sie nie mozemy :).

Dziewczyny piękne dziesiątka !!!

Laper kurka już ci powiedzieli ... Szok! Ale gratki siurka ;)

Paulla no to sie bój bo predyspozycje genetyczne są ;) a ja ci powiem ze pewnie bym w szoku była ale cieszylabym sie na pewno ;)

moj oszalal :D chodzi po domu i cieszy sie sam do siebie ze szynek bedzie :) i do psa mowi ze braciszek w drodze :D hahahah
zycze kazdej szybkiej znajomosci plci :)

reklama
Leperedhil super że znać już płeć gratuluję:-)
Mi się wydaje że to może zależy od pewności lekarza że był pewny bo pewnie jakby nie był tak bardzo pewny to by nic nie mówił.

Coraz bardziej kusicie z tym szybkim poznaniem płci ale mój gin pewnie tak szybko nic nie powie:sorry2:

Do góry