reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
hehe, to fakt! ale jestem juz ready, torba spakowana! Mieszko tez ma gotowa torbę na odbiór:-)
Ciekawe która pierwsza poleci ale nie na cc:tak:
Dużo nas było i jest na liście a tak naprawdę mało sie udziela, tez macie takie wrażenie?

dziewczyny, czy Wasza torba do szpitala też jest naładowana po brzegi? Ja jeszcze nie wszystko spakowałam a już nie mogę jej zapiąć. Połowę miejsca zajmuje mi ręcznik i rożek :-( przecież nie spakuje się w walizkę, bo to nie wczasy! :-D

Szyszunia faktycznie, trochę jest...
oregano ja jeszcze się nie spakowałam, ale jak myślę co jest do zabrania to wydaje mi się, że będzie ogromna ta torba... a nawet z taką wielką torbą podróżną będzie mi głupio jechać hehehe

Basia Pięknaszyszunia Wiecie dziewczyny może ktos się cieszył, że zapisał się do dziennika klasowego:) ha ha.....dziwne to:)

Oregano co do wielkości torby to tu cię zaskoczę...właśnie ja mam spakowana ta najmniejsza walizeczkę na kółkach...a co tam:) niech będą wakacje:-D

reklama
Chyba nie ma szans spakować się do małej torby:-p tzn mówię o tych dziewczynach, które muszą zabrać ubranka dla dziecka do szpitala. Same podkłady ile miejsca zajmują i szlafrok:-p
Karpula no ładnie to w połowie listopada będziesz miała dzidziusia! :-D

Do góry