reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Ja zamierzam dostarczyć do szpitala własną szczepionkę Engerix, żeby dziecko nie było szczepione badziewnym chińskim/koreańskim czy Bóg wie jakim Euvaxem.

reklama
Baśka okolice 15.11?! :szok: obstawiałam, że mamaktosia będzie pierwszą rozpakowaną, ale widzę, że Tobie jeszcze wcześniej wyznaczyli ;) Dziewczyny jak patrzę na Was to do mnie dociera, że to co raz bliżej! :):):) FAJNIE ;)
Idę, zbieram się do lekarza pomalutku ;)

Baśka a te dwa skurcze ,które wykazało ktg były odczuwalne tez przez ciebie??

my dzisiaj po wizycie serduszko bije mocno i z tego co położna mi powiedziała ,ze młody jest głową w dół ale ze jeszcze sie zniży jeszcze chociaż ja juz czuje przy wstawianiu ze mnie uciska w dole zaczynam sie po malutku stresować :baffled:

Basiu - no to chyba pierwsza będziesz :-D mi mówił że jak do 25 nic to wywołujemy , ale tak żeby on miał dyżur i zależy kiedy go będzie miał , więc u mnie ten termin dalej nie na 100 procent ... alecoś koło tego na bank ;-)Też ci chyba zazdroszczę ;-)

Towicz nie nie odczułam tych skurczów na ktg właśnie.Ja tylko w nocy czuję a w dzień nic zero:eek:
mamaktosia w sumie ja też takiej konkretnej daty nie mam jeszcze tylko tyle wiem że ok.15.11.Pewnie 6.11 będzie moja ostatnia wizyta u gina akurat skończy mi się miejsce w karcie ciąży:-D

Powiem Wam że nawet sama nie mogę w to uwierzyć że już prawie końcówka a tyle w tej ciąży przeżyłam ze aż trudno się nie cieszyć że to już 35tydz a może dla niektórych dopiero 35tydz:happy:
W każdym razie już się nie stresuję tzn tak może troszkę co by szybciej mnie nie wzięło żebym Kamila miała z kim zostawić a mąż akurat też 14 tego ma wracać do PL więc pasowało by mi to bardzo.

reklama
Do góry