reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Ag - krk - to była jedna z wersji które przewijały się przez obie ciąże ... wersji było kilka jak nie kilkanaście i wszystkie hipotetyczne ... dosłownie co 2 tygodnie mam a czasem częściej ... idę do wc a tam krew ... no i wiadomo stres ... biegnę do lekarza , szpitala, gdzie kolwiek ... i zawsze to samo , nikt nie wie co to ...

reklama
hej dziewczyny, ja po wizycie dzisiaj i tak Zuzia wazy miedzy 1400 a 1500 tc wychodzi z usg 30+6 dni wiec troszke urosla wiecej bo juz nie jest roznica 10 dni tylko 7 dni (ze jest mlodsza) ladnie przybiera , aleeee... za 3 tygodnie wszystko wyjdzie czy ciecia nie beda robic wczesniej ... bo mala jest ulozona glowka w dol i napiera na blizne , szyjka mocno trzyma , lekarz powiedzial ze predzej przy skurczach zaczela by sie blizna rozchodzic niz ta szyjka skracac, ale to wcale nie pocieszajace ... okropnie sie boje co i jak to bedzie , powiedzial ze powinna za 3 tygodnie juz okolo 2 kg wazyc wiec nie powinno byc problemu, zeby przyspieszyc ciecie.

mamaktosia super, że wizyta ok! Masz się z tymi plamieniami... a Twój Mały naprawdę okaz chłopaka ;););) No ciekawa jestem kiedy Ty urodzisz;););)
marka fajnie, że malutka rośnie... A Ty się nie zamartwiaj! Będzie dobrze ;)

marka nie wolno Ci się denerwować! Może po prostu nie urodzisz "dużego" dziecka, najlepiej spakuj już torbę skoro masz mieć cięcie wcześniej i oszczędzaj się ;-)

mamaktosia, och, jakie znajome są te plamienia znikąd:/ wszystkie badania ok, wszystko pięknie, a tu bach! plamienie.. moja lekarka doszukuje się już nawet infekcji pęcherza itp:/

marka, dobrze będzie:-)

jak tak patrzę na te Wasze zamieszania z terminem, to się zastanawiam, co u nas będzie:D na razie jest stabilnie, ale zobaczymy, co będzie na następnej wizycie:D

Ginek mi dziś zmienił datę porodu w karcie ciąży na 25. 11 , jak do tego czasu nie zacznie się samo , albo nie zrobimy cc ( jeszcze mam mieć usg żeby sprawdzić wagę małego ) to 25.11 będą wywoływać . Ktg bez skurczów ...
A za tydzień znowu sprawdzanie szyjki usg ...

tigi - ja też sugerowałam ginkowi pęcherz ale uśmiał się i stwierdził że nie tą dziurką by kapało , pozatym mocz ok poza tym zapaleniem któreniedawno miałam , a plamienia mam od 4 tc ...

Marka - super że dzidzia rośnie !

reklama
Do góry