reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
ananaska, google nie leczy, tylko napędza stracha. A lekarz skierował Cię na dokładniejsze badanie? Bo tak jak piszesz, to powinni Ci zrobić. Coś zalecił? Czy tak Cię zostawił?

Paulettta hehe, to jesteś cukierkowa Królowa, tylko pozazdrościć i wyników i wytrzymałości :-D;-) A z ciśnieniem miałaś coś bardzo poważnego?

ananaska spokojnie, a na internecie niczego nie czytaj, bo tylko w panikę się większą wpada....zobaczysz, że w poradni temu zaradzą i będzie wszystko dobrze, w końcu się na tym znają i na pewno się szybko Tobą zajmą :tak: trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :*

dzwonilam własnie do poradni...terminy na listopad bo to rózne przecież choroby ludzie mają...ale że ciężarna to mam od razu jutro przyjechać..uff

już nie czytam...idę robić obiad

szkoda ze mi pielegniarka cisnienia nie zmierzyła wtedy jak mi gadał...a w ogole to przytyłam przez 4 tygodnie 3 kg :-)czyli bobolino rośnie...razem 58,5 kg...

reklama
szyszunia a ja nie pilamw labolatorium,,tylkow domu,i po 2h mialam pojechac do labolatorum,bo bez sensu tam pic i potem siedziec i czekac az mina te 2h,,trzeba bylo zpaytac czy mozesz w domu wypic??

ananaska ty sie na zapas nie stresuj...

Do góry