reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Emka gratuluje udanej wizyty no i synusia :-):-):-).
Dlaczego ja w 13 tc nie dowiedziałam się co za płeć, lekarz stwierdził, że to stosunkowo za wcześnie ???

reklama
EMKA gratulacje!!! Od rana czekalam na wiesci od Ciebie. Ciesze sie ze wszystko super, no i ta niespodzianka dodatkowa ze to wyczekiwany chlopak :) Zdiecia cuuudne !!:tak:

Właśnie widać na fotce :) moja też młodsza, tyle że 2 dni :-) ja jeszcze 2 dni i robie podgląd małego/małej... ;-)

Raz jeszcze moje kochane dziekuje ;* ;)

Joani u nas miała byc owu w święta wiec staraliśmy sie całe święta u teścia na kanapie ;) po świętach polecialam do ginka zeby sprawdzic czy juz po a tu sie okazało ze przed ;) wiec kolejne starania w weekend wyprowadzkowy z Poznania i poszło , wiec opóźnienie ciazy idealnie zgrywa sie z owu ;) poza tym w necie sa kalkulatory crl i to opóźnienie jest mniejsze wiec co sprzęt moze byc ciutke inaczej ;) grunt ze rosnie i jest zdrowy! ;)))

Dokładnie Emka, to mało ważne, co pokazuje ost. miesiączka.Niektóre mają parę dni na plusie, niektóre na minusie.Ważne, że wiadomo kiedy była owulacja i tu dzidzia rośnie wg tego terminu :-)

reklama
EM ka gratuluję synka. u mnie też wyszło ryzyko mniejsze ale trochę się stresuję czekając na wyniki testu pappa. Co do nastawiania się to w pierwszej ciąży długo wydawało mi się, że będzie syn a teraz to nie zastanawiam się. Niby ta ciąża jest inna ale znam osoby, które mają samych synów a też co ciąża to inaczej.
Dooda ja też jeszcze nie znam płci a na prenatalnym usg wychodziło 13t4d. Fakt nie pytałam ale myślę, że na tym etapie mogą być jeszcze pomyłki. O córce dowiedziałam się w 20t

Do góry