reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Cieszę się dziewczyny, że maluszki przybierają jak trzeba i wam humory się poprawiły, bo to najważniejsze :-) Gratulacje.

Sonia mi też na ostatniej wizycie ginekolog powiedział że stawia mi się macica od nadmiernej komunikacji z nasza mała niespodzianka :) martwiłam się przed wizyta tak samo jak Ty :)
Od czasu gdy opanowałam się z odzyskaniem brzuszka, problem się skończył :) ciesze się że wszystko z Małym w jak najlepszym porządku :)

Rajo, super wieści :-)
Sonia, super, że mały tak rośnie w siłę :-) ważne, że wszystko ok, a na pewno się jeszcze obróci :-)

Rajo śliczna Pola:tak:

Soniafka ale wielkoludek z waszego synusia:-D Ciesze się, że wszystko jest w porządku, na obrócenie ma jeszcze sporo czasu, więc pewnie się obróci, a Ty się już tak nie zamartwiaj i ciesz rosnącym szczęściem:tak:

Super dziewczyny ! :)
ciesze się że z maluchami jak najbardziej wporządku :)
Sonia ładna waga Alexa :) ale się nie przejoj moja Nati w 30 tygodniu miała 1670 g więc nie dużo mniej a urodziła się z wagą 3400g w 41 tygodniu :)

reklama
Do góry