reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Hejka :-) w 20tyg bylam na prenatalnych i moje malenstwo jest zdrowe :-) wszystkie przeplywy i serduszko ma ok :-) wazy 315gram i bedziemy miec coreczke :-) Mała.jpg

Załączniki

• Mała.jpg
    Mała.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 45
u mnei po wizycie wporzadku
szyjka nie skraca się
na bóle @ mam dalej zażywać dopochwowo luteine,
a za 2-3 tyg. mam iść na usg

i mam nadzieje że dowiem sie kto w brzusiu zawitał :-D

Gosia , sawi bardzo sie cieszę ze wszystko wporządku ;)

Ja tez juz po wizycie ;) pierwsze co poprosiłam zeby sprawdził mi ta szyjke bo Pd wyjścia ze szpitala sie martwię ze za długa ;) wiec zmierzył dokładnie przez usg dopochwowe juz nawet nie na oko i długość 36 mm w kształcie literki T (nawet zrobił mi mały wykład o tym) bo P mu zdradził ze cały ten czas sie martwiłam ;)

A zmierzył maluszka wazy 280g, główka 36mm , udo 29mm i nie pamietam brzuszka ;( ale chlopaczek nadrobił jak cały czas był młodszy o tydzien to przyspieszył teraz ;)))
Bardzo ładnie widać kręgosłup, żeberka, żołądek, mózg super ;) teraz juz tylko polowkowe 8 zeby posprawdzac przepływy i te inne ;)
Ale był spokojny bardzo nie fikal za bardzo - póki co zaczyna sie układać główka w dół ;) łożysko ok, płyny ok ;) wiec wszystko super ;)

Obysmy juz wszystkie wizyty miały tak pozytywne ;))) buzki dla Was ;*

reklama
Do góry