reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Nexis też mi się wydaję, że na święta Cię wypuszczą, bo na ogół wolą mieć jak najmniejszą il.pacjentów.
Ja się też dzisiaj popołudniu wizytuję, za całą resztę trzymam kciuki :)

Ja kiedyś byłam u neurologa bo mam zdiagnozowane w szpitalu taka okropna odmiane migren i nie bylo mojej lekarki tylko inna, w zlym humorze, nie sluchala co mowie i przepisala mi leki na padaczke:) ktore bierze sie tylko wtedy jak sie ja faktycznie ma... Humory lekarzy :)

nexiss, przynajmniej sprawdza Was na wszystkie strony i poogladasz Malucha :)
mnie lekarz tez podkresla zawsze ze podwyzszone cisnienie = od razu wizyta w szpitalu - moze wywolac skurcze.
na swieta na pewno bedzieciew domku!

Nexiss, a tak nie chciałaś mieć zwolnienia do lata.. ale co zrobić. Ciśnienie to nie przelewki, lekarz tym bardziej o tym wie i tak cię traktuje jeszcze... ja bym w życiu do takiego gbura nie chodziła, on jest dla mnie a nie ja dla niego.:no:

Rajo gratuluje córeczki :-)

Na forum narazie córcie będą u mnie, Kusiak, Candy, Rajo i kogoś jeszcze?

U mnie Nela ważyła 3850g, a Dominik 3900 moja mama za to dzieci rodziła 2200g i 2700g ;-)

Wszyscy się dziwili skąd moje dzieci takie duże :-D

Wróciłam :)
Nasze dziecię najpierw pokazało nam pięknie dupeczkę :) jednak później zaczęło delikatną współpracę
i w końcu pan doktor powiedział, że tam gdzie powinien być siusiak - nie ma nic :) i zarys jest taki na płeć piękną :)
i że będziemy to sprawdzać bo na 100% nie ma jeszcze pewności :)

tak się tylko zastanawiam jak to będzie jak będziemy mówić do brzuszka jak do dziewczynki a później okaże się, że to jednak chłopiec, to co ona na to :) nie obrazi sie? :)

do tego serduszko ślicznie bije, dzidzia rośnie :) i wszystko jest ok :)

jeśli chodzi o kłopoty z oddychaniem to powiedział, że ogólnie to raczej nic poważnego, ale można by było odwiedzić na zaś kardiologa :) może się uda dostać :)

reklama
Do góry