reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Nexis też mi się wydaję, że na święta Cię wypuszczą, bo na ogół wolą mieć jak najmniejszą il.pacjentów.
Ja się też dzisiaj popołudniu wizytuję, za całą resztę trzymam kciuki
Ja się też dzisiaj popołudniu wizytuję, za całą resztę trzymam kciuki
chocolatequa
Fanka BB :)
Ja kiedyś byłam u neurologa bo mam zdiagnozowane w szpitalu taka okropna odmiane migren i nie bylo mojej lekarki tylko inna, w zlym humorze, nie sluchala co mowie i przepisala mi leki na padaczke ktore bierze sie tylko wtedy jak sie ja faktycznie ma... Humory lekarzy
N
nexiss
Gość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
W
wesolutka85
Gość
nexiss, przynajmniej sprawdza Was na wszystkie strony i poogladasz Malucha
mnie lekarz tez podkresla zawsze ze podwyzszone cisnienie = od razu wizyta w szpitalu - moze wywolac skurcze.
na swieta na pewno bedzieciew domku!
mnie lekarz tez podkresla zawsze ze podwyzszone cisnienie = od razu wizyta w szpitalu - moze wywolac skurcze.
na swieta na pewno bedzieciew domku!
joani
Nexiss, a tak nie chciałaś mieć zwolnienia do lata.. ale co zrobić. Ciśnienie to nie przelewki, lekarz tym bardziej o tym wie i tak cię traktuje jeszcze... ja bym w życiu do takiego gbura nie chodziła, on jest dla mnie a nie ja dla niego.
Rajo gratuluje córeczki :-)
Na forum narazie córcie będą u mnie, Kusiak, Candy, Rajo i kogoś jeszcze?
U mnie Nela ważyła 3850g, a Dominik 3900 moja mama za to dzieci rodziła 2200g i 2700g ;-)
Wszyscy się dziwili skąd moje dzieci takie duże
Na forum narazie córcie będą u mnie, Kusiak, Candy, Rajo i kogoś jeszcze?
U mnie Nela ważyła 3850g, a Dominik 3900 moja mama za to dzieci rodziła 2200g i 2700g ;-)
Wszyscy się dziwili skąd moje dzieci takie duże
chocolatequa
Wróciłam
Nasze dziecię najpierw pokazało nam pięknie dupeczkę jednak później zaczęło delikatną współpracę
i w końcu pan doktor powiedział, że tam gdzie powinien być siusiak - nie ma nic i zarys jest taki na płeć piękną
i że będziemy to sprawdzać bo na 100% nie ma jeszcze pewności
tak się tylko zastanawiam jak to będzie jak będziemy mówić do brzuszka jak do dziewczynki a później okaże się, że to jednak chłopiec, to co ona na to nie obrazi sie?
do tego serduszko ślicznie bije, dzidzia rośnie i wszystko jest ok
jeśli chodzi o kłopoty z oddychaniem to powiedział, że ogólnie to raczej nic poważnego, ale można by było odwiedzić na zaś kardiologa może się uda dostać
Nasze dziecię najpierw pokazało nam pięknie dupeczkę jednak później zaczęło delikatną współpracę
i w końcu pan doktor powiedział, że tam gdzie powinien być siusiak - nie ma nic i zarys jest taki na płeć piękną
i że będziemy to sprawdzać bo na 100% nie ma jeszcze pewności
tak się tylko zastanawiam jak to będzie jak będziemy mówić do brzuszka jak do dziewczynki a później okaże się, że to jednak chłopiec, to co ona na to nie obrazi sie?
do tego serduszko ślicznie bije, dzidzia rośnie i wszystko jest ok
jeśli chodzi o kłopoty z oddychaniem to powiedział, że ogólnie to raczej nic poważnego, ale można by było odwiedzić na zaś kardiologa może się uda dostać
reklama
W
wesolutka85
Gość
choco, super!!! gratuluje córci! Trzeba gonić tę miażdzaca przewage panów