reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Przepraszam za jakośc....
To sprzed tygodnia, pusty i płaski pęcherzyk
Zdjęcie0479.jpg.
A to z dzisiaj, maleństwo ma 4mm i pięknie bijące serduszko...
fasolka.jpg.
Szczerze to nawet lekarz był w szoku że jest... I termin o tydzień się przesunie, zamiast 2 to 9

Jadźka super super jejku coraz więcej będzie tych zdjęć aż w końcu dodamy we wrześniu zdjecia pieknych różowych bobasów....

Dziewczyny poprostu sie wzruszyłam :-)
Cudowne skany !!!
Ja swój wrzuce na gorąco w środe,mam nadzieje że bedzie wszystko ok tak jak u Was!
Fillil - mamy podobny wiek CIĄŻY
ja również byłam 12 dni temu i było tylko ciałko żółte ,wiec teraz po 14 dniach mam cichutką nadzieje na takie piękne widoki jak TY :) !!!

Galaxia czekamy na fote ze skana

reklama
Do góry