reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

troche mnie to niepokoi ze ten pecherzyk nie urósł wg lekarza to chyba nienormalne, ciezki przypadek ;]

reklama
galaxia mi lekarz powiedział, że to USG genetyczne będzie już przez brzuch:) rzeczywiście słyszałam że jesli coś słabo widać albo lekarz nie ma pewności to robi dodatkowo przez pochwę

Galaxia w 14t Twój maluszek na pewno będzię sie juz pięknie prezentował przez brzuszek:) Niesamowite, że u Ciebie na suwaczku już leci 13 tydzień:-)

Hej Dziewczyny! Mam pytanie, może któraś z Was miała podobne objawy... strasznie się martwię przed najbliższą wizytą, którą mam w środę bo na ostatniej okazało się że plamię... :-( W prawdzie po Luteinie i Spasmalinie przeszło ale od samego początku ciąży mam straszne bóle brzucha i zjada mnie strach, że coś jest nie tak, że to nie jest normalne. W pierwszej ciąży nic takiego się nie działo, więc tym bardziej mam porównanie co można uznać za zwykłe rozciąganie macicy, a co nie. W poniedziałek wracam do pracy po L4 i już zaczynam panikować :-(

Nilcia u mnie jak się pojawiły plamienia to dowiedziałam się że mam krwiaka.
Też przy ciąży z synkiem nic mi takiego nie towarzyszyło.

Gratuluję Wam udanych wizyt.
Trzymam &&& za same dobre wiadomości.

reklama
Nilcia nie martw się na pewno będzie ok, może przedłuż sobie zwolnienie, lepiej żebyś odpoczywała :)!!

wysłałam Tobie prv ;)

Do góry