reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

jezuu dziewczyny - jaka drewniana szpatułka, co ona z gardła tą cytologię brała? co to za lekarka jest???
Ja cytologie robie co rok, robiłam również testy genetyczne na raka szyjki macicy(podobne do cytologii) w zyciu, no w zyciu nie powiedziałabym ze boli....
Moj lekarz wkłada wziernik i gmera dłuugaśmym patyczkiem do uszu - przeciez tego nawet nie czuc.... co z baba z tej lekarki Annie - Ty zmien ginekologa, bo to jakies przedwojenne metody są- jestem w szoku poważnie.
Dla mnie cytologia jest nieodczuwalna- to juz bardziej przeszkadza mi gmeranie lekarza paluchami i sprawdzanie macicy( o jaka ładna mała macica - rzecze zawsze;))
Nie no szok!!!! dziewczyny szok!!! będę tą drewnianą szpatułkę przezywac przez kilka godzin.... DRAMAT

Goshek zostan z nami pewnie i tak się we wrześniu urodzi! a dzidziak cudny - nie mogę się napatrzyc:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje dziewczynki:) pewnie ze zostanę, nie wyobrażam sobie teraz wdrażanie sieje inne forum:) Pierwszy poród mialam wywolywany tydzień po terminie wiec nastawiam sie ze i tym razem nie urodze wcześniej:)

9-10 tydzień.jpg To moja dzidzia, wizytę miałam 11.02. z USG wyszedł wtedy 9t3d, termin wyliczył mi z OM na 15 września i w sumie pokrywa się to z USG prawie. Ma już 2,5cm i bardzo szybko się rusza. Wyniki w porządku, nawet lepsze na razie niż w pierwszej ciąży. Wczoraj mnei tak olśniło, że skoro ruszał rączkami i nożkami tzn, że je ma :) oby teraz zdrowo rosły.

Ameba - Słodziaka masz w brzusiu :) Gratulacje!

Ja mam jutro wizytę u nowej lekarki! Ona na pewno zrobi mi USG - już się nie mogę doczekać! Mam nadzieję, że w te Walentynki zobaczę nie tylko serduszko mojego Malucha ale i ręce i nogi i całą resztę ;)

reklama
My tez juz po wizycie. Maluszek ma się dobrze, jest serduszko, 2,43cm długości i niesamowity widok jak się poruszał:-)
Spróbuję wstawić zdjęcie z USG, niestety zdjęcie zdjęcia ponieważ nie mogę go zeskanować ale mam nadzieję że będzie coś widać DSC09148.jpg
Dostaliśmy też filmik więc dziś mogę się cieszyć widokiem mojego Maluszka, wiem że jeszcze długa droga przed nami ale wczorajsza wizyta dała mi dużo nadziei że tym razem się uda:). Ameba ja tez mam termin wg om na 15 września - jesteśmy na podobnym etapie :)
Trzymam kciuki za kolejne wizyty:)

Do góry