reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

e-de - oszczędzaj sie i jak trzeba to mus .... a kazał Ci przed założeniem zrobić badania na czystość pochwy bo tak szybko chce Ci to założyć :confused:

reklama
lori - jaka ty masz wiedze na kazdy temat - ja nawet nie wiedzialam, ze trzeba cos takiego robic. Ale faktycznie obce cialo sprzyja infekcjom... Mnie nadal przeraża zakładanie tego ustrojstwa...

wszystkim dziewczynom gratuluje udanych wizyt
ede- to się porobiło - leż jak trzeba, a mąż niech Cię obsługuje:) a właśnie miałam Cię opierniczać, że nie dałaś znać!
( w sumie już Cię opierniczyłam:))
U mnie wczoraj dzień wizyt diabetolog, ginekolog, ortopeda - diabetolog pochwalił :)
Ortopeda zaprosił do przychodni z nfz bo się okazało, że nie mam w pakiecie medicover rezonansu no i jadę po skierowanie, akurat jak urodzę, odczekam to się termin trafi tak za pół roku i się bierzemy za mój kręgosłup.
A u ginekologa to się okazało, że mój potomek to taki przyczajony tygrys - ukryty smok - tak się bidula skradał z tą wagą, a tu 700 a tu 800 a nagle wczoraj 1500!!!!!!!!! Mój M z kozetki prawie spadł jak usłyszał!
CC będzie najprawdopodobniej 5.09 taki termin wychodzi jakoś tam się chyba 10dni odejmuje z terminu OM i akurat Pani doktor, która ma mi to robić ma dyżur. Także postanowione.

E-de to to odpoczywaj Kopchana ! jak mus to mus! Swoją drogą trochę już Was jest "leżących" Boję się że do Was we wtorek dołącze....bo cały czas twardy ten brzuch...ech!

Katjoshka - piękna waga!!! Gratuluje;-)

Ede odpoczywaj. Pesar to naprawdę nic strasznego. Nie boli, owszem nie jest zbyt przyjemne, mam na myśli założenie i wyjęcie, ale do przeżycia.

Katjosha :szok: piękna waga, czyli Maluch będzie z końca sierpnia.

Katioshka - o wow! jaka waga cudna :-) ... jak to przeczytałam to prawie się bułką zadławiłam hehe ... to Ci Antoś rośnie :-) ... super że na wizytach wszystko dobrze i widzę że chyba Ci sie humorek poprawił po takich pozytywnych wiadomościach :-)

reklama
Do góry