reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

iryska- mój też :( ale tu 150 euro kosztuje, do Pl miałam jechać w lipcu ale niestety nie damy rady i nie będę raczej miała :(

reklama
karolina-haha tu też mamy podobne problemy?

Ja pokazuje M.te zdjęcia a on udaje głu...i pyta się a co to jest?I twierdzi że takie niewyraźne że bez sensu

Dziewczyny gartuluje udanych wizyt! Ale Wam pięknie rosną dzieciaczki!
Love , Gosheek, E-de,Sanya - fotki przepiękne!!!
Jakie cudne minki strzelają :-)

Oczywiście trzyma kciuki za wizyty w tym tygodniu!

Ja też się nie mogę doczekać wizyty...tym razem było 4 tyg przerwy przez ten moj wyjazd i akurat gin tez mial urlop. Wizyta 25.06 a jakis tydzien poźniej zrobie ostatnie usg genetyczne

reklama
Do góry