reklama
justynamika84
Fanka BB :)
Mysio i Fiore powodzenia:-)kciuki zaciśnięte:-)
Stokrotka812
To faktycznie, spora damaStokrotko, od początku miałam Ninka nigdy nie była maleńka, waga ur. 4000g
Mysio, Fiore trzymam kciuki
A u nas jakieś charczenie sie zaczęło(zatkany nos chyba) i obraza na fridę. Jak tylko próbuje trafić do nosa to jest odwracanie głowy, albo jej wyrywanie. Także robi się nie ciekawieNawet soli sobie wkropić nie da tak się zbuntował na to czyszczenie nosa.
Flaurka
Mój fride tez kocha - najbardziej sie cieszy jak ja wyrwie i do buzi wsadzi ta rurke gumową... Tak mu czyszczę, że przykrywam go kołdra pod szyje, z rączkami razem, jedna ręka trzyma główke od spodu a druga fride trzymam - iście cyrkowe ewolucje...
rany, Flaurka, cos te Twoje "akrobacje" w stylu markiza de Sade
Stokrotka - mnie sie udalo wyczyscic nosek bez wody i gruszki sposobem "doroslym" (choc rzekomo on na dzieci nie dziala): na ulamek sekundy zatykalam palcem raz jedna dziurke raz druga i moj sam wydmuchal wielkie glucisko Trwalo to moze minute i obylo sie bez protestow (w przeciwienstwie do odsysania). Moze warto sprobowac?
Mysio, Fiore: rowniez moje &&&& zalaczam
Stokrotka - mnie sie udalo wyczyscic nosek bez wody i gruszki sposobem "doroslym" (choc rzekomo on na dzieci nie dziala): na ulamek sekundy zatykalam palcem raz jedna dziurke raz druga i moj sam wydmuchal wielkie glucisko Trwalo to moze minute i obylo sie bez protestow (w przeciwienstwie do odsysania). Moze warto sprobowac?
Mysio, Fiore: rowniez moje &&&& zalaczam
she_84
Mysio, fiore &&&&&
widze ze nie tylko ja mam wizyte jutro bedzie wazenie, mierzenie i szczepionki. ciekawe czy moja chudzinka przekroczyla juz 6kg jutro sie okaze
widze ze nie tylko ja mam wizyte jutro bedzie wazenie, mierzenie i szczepionki. ciekawe czy moja chudzinka przekroczyla juz 6kg jutro sie okaze
aksmobulka
reklama
Stokrotka812
Flaurka kazda metoda jest dobra byle nos czysty
Kugela, muszę spróbować koniecznie
Dziś mu tłumaczyłam, że muszę to zrobić i ma się uspokoić i grzecznie się nie ruszać i pozwolił sobie odessać Zobaczymy jak to bedzie dalej
Kugela, muszę spróbować koniecznie
Dziś mu tłumaczyłam, że muszę to zrobić i ma się uspokoić i grzecznie się nie ruszać i pozwolił sobie odessać Zobaczymy jak to bedzie dalej