reklama
Dziś byliśmy u lekarza....W diagnostyce wprowadzili mnie w błąd twierdząc,że jest absolutnie wszystko w porządku i wyniki badań są ok Pediatra stwierdziła,że coś jest nie tak i muszę powtórzyć badanie morfologii a dodatkowo badanie pod kątem CRP i posiew moczu.Jestem mega przerażona i martwie się o dziecko Jutro z rana idziemy oddać mocz i krew do badania 3majcie kciuki proszę...
Aksmobulka, nie martw się, będzie dobrze. Ja już to przechodziłam. lepiej, że pediatra zauważyła, że coś jest nie tak, bo możesz reagować szybko. U nas w morfologii było za mało żelaza no i dużo bakterii w moczu, w posiewie okazało się , że mamy bakterię coli, którą stępiliśmy antybiotykiem. Teraz robimy badanie ogólne moczu raz w miesiącu i tak przez pół roku.
justynamika84
Fanka BB :)
Aksmobulka mocne kciuki za wyniki, będzie ok:-)
kasiula222
Ja także trzymam kciuki
My dzis pierwszy raz na tą rehabilitacje jedziemy ciekawe co tam będzie...
My dzis pierwszy raz na tą rehabilitacje jedziemy ciekawe co tam będzie...
little_nina
Na chwile obecną żałuje że zdecydowałam się jednak szczepić Młodego. Po nieszczesnej gruźlicy blizna nam sie nadal nie zagoiła, pediatra dzisiaj stwierdził że to już jest najprawdopodobniej włókniak. W poniedziałek ide sępić u pulmonologa o konsultacje, jak pulmonolog stwierdzi że ok, to szukamy dalej. Wściekła jestem
little_nina
A ja się właśnie dużo zastanawiałam nad tymi szczepieniami. I uznałam że to jest na zasadzie mniejsze-większe zło. Nie darowałabym sobie, jeśli przez nie zaszczepienie zachorowałby i wystąpiłyby poważne powikłania. Z drugiej strony wiem że szczepionki nie są wcale takie cudowne...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mojej koleżanki córeczka miała taką brzydką plame po szczepieniu ,później zrobił sie z tego taki guzek i musieli to wyciąć. Może akurat Twojemu małemu jeszcze to zejdzie ?
reklama
little_nina
7 miesiecy już ma prawie przecież a to się ani troszkę nie zmniejsza. A ja się właśnie dowiedziałam że moi sąsiedzi na gruźlice chorowali niedawno