reklama
marcia331
Fanka BB :)
kachha jak tam Patryś się czuje??? Nadal na antybiotyku??? Jak z oddychaniem?? Waga pięknie rośnie. Obyście szybko uporali się z tą infekcją i wyszli do domku. Niestety w szpitalu pomimo że opieka jest na pewno bardzo dobra nad takimi maleństwami to jednak istnieje duże ryzyko infekcji. Mam nadzieję że szybko Patryk będzie na tyle silny żeby wrócić do domu a tam już będzie tylko lepiej.
Gratuluje dobrych wiadomości odnośnie główki. Mam nadzieję że z retinopatią też nie będzie już większych problemów.
Gratuluje dobrych wiadomości odnośnie główki. Mam nadzieję że z retinopatią też nie będzie już większych problemów.
M
milionka
Gość
Kachha mi to się aż łza w oku kręci jak czytam Twoje relacje. Ile Patryś ma siły i jak dzielnie walczy! I jaką Ty masz niesamowitą siłę! Naprawdę Cię podziwiam!!! ale Ty wiesz co to znaczy jak ma się mieć ją dla najważniejszej istotki!!!
ilovesummer
Dzięki za informacje, kachha. Bardzo przyjemnie się czyta takie dobre wiadomości. Dużo zdrówka i wytrwałości dla Was :-)
reklama
marcia331
Kachha super że udało się odłączyć od respiratora. Znowu zrobiliście kroczek do przodu. Oby tak dalej!!!!!
Podziel się: