reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

no doskonałe wiadomości! sama widzisz, że nawet jeśli czasem jest "pod górkę", to trzeba czekać i myśleć, że będzie dobrze ostatecznie :) trzymamy kciuki za dalsze dobre wiadomości, które na pewno będą :):):) gratuluje silnego synka!

reklama
kachha jak tam Patryś się czuje??? Nadal na antybiotyku??? Jak z oddychaniem?? Waga pięknie rośnie. Obyście szybko uporali się z tą infekcją i wyszli do domku. Niestety w szpitalu pomimo że opieka jest na pewno bardzo dobra nad takimi maleństwami to jednak istnieje duże ryzyko infekcji. Mam nadzieję że szybko Patryk będzie na tyle silny żeby wrócić do domu a tam już będzie tylko lepiej.
Gratuluje dobrych wiadomości odnośnie główki. Mam nadzieję że z retinopatią też nie będzie już większych problemów.

No proszę :-). Ewidentnie wyczuwa już ten 40 tydzień, kiedy dopiero powinien się urodzić i szykuje się, żeby być w dobrej formie :-). Super.

Kachha mi to się aż łza w oku kręci jak czytam Twoje relacje. Ile Patryś ma siły i jak dzielnie walczy! I jaką Ty masz niesamowitą siłę! Naprawdę Cię podziwiam!!! ale Ty wiesz co to znaczy jak ma się mieć ją dla najważniejszej istotki!!!

reklama
Do góry