reklama
pamelcia100
Fanka BB :)
Dziewczyny Moja mała ma od 3 dni chrypkę żadnych innych objawów i chyba dziś już lżejszą nie mam pojęcia od czego. Isc z nią jutro do lekarza? Sama już niewiem normalnie bym nie szła ale już się głupot w necie naczytałam. Dzag a jak Tymek na co chory?
Ja też potrzebuję waszej porady. młoda miała lekko odparzoną pupkę ale wyleczyłam szybciutko bepantenem i kremem z rossmana ale po wszystkim zostało jej 5 czerwonych krostek na sisi i nie schodzi nawet po tormentiolu. Czy powinnam z tym iść do pediatry? dodam że krostki ma ok. 4 dni.
AAsi albo wyklucz całą chemię, czyli dupkę przy przewijaniu tylko wacikiem i szarym mydłem, tak samo kąpiel, powinno zejść, jak się powiększy, to od razu do dr, moja siostrzenica tak się załatwiła, że antybiotyk musiała siostra stosować
Pamelcia a dużo się drze? ja bym obserwowała, jak jej nie przejdzie wciągu najbliższych dni, to można się na kontrole przejść
Pamelcia a dużo się drze? ja bym obserwowała, jak jej nie przejdzie wciągu najbliższych dni, to można się na kontrole przejść
u nas zaczęło się w sobote temp 39, niedziela i poniedziałek rano 39.9 i wyszła wysypka i w buźce pełno aft.... diagnoza SZKARLATYNA dostał sumamed... w środe miało byc juz dobrze ale w środe nadal temp 39, dzisiejsza noc 38.... wysypka zeszła ale nadal gorączkuje a juz jest po 3 dniach antybiotyku... nie nie je, komletnie nic, pije wode ok 1litra!! lezy albo go non stop noszę...
jestem wykonczona ze przewracam się... jestem sama..
dzis na 13.00 idę znów do lekarza dostał rano kataru, jest tak blady ze widac mu każde żyłki....nie wiem co to może byc ale nerwy mam straszne!
jestem wykonczona ze przewracam się... jestem sama..
dzis na 13.00 idę znów do lekarza dostał rano kataru, jest tak blady ze widac mu każde żyłki....nie wiem co to może byc ale nerwy mam straszne!
kakakarolina
Fanka BB :)
Sempe trzymaj się. Daj znać koniecznie co to. Sumamed to bardzo silny antybiotyk. Ola też miała szkarlatynę na wielkanoc ale znacznie lżej przechodziła. Najpierw zwyczajne zapalenie gardła a potem wysypka ale już bez gorączki.
Zdrówka dla brunona
Zdrówka dla brunona
reklama
Podziel się: