reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Dzięki za przywitanie :). U mnie faktycznie koniec listopada. Ciekawe czy przeciągnie się na grudzień..Oby nie wcześniej, bo to nigdy nei jest dobrze, jak za wcześnie ...:(

Dzięki za przywitanie :). U mnie faktycznie koniec listopada. Ciekawe czy przeciągnie się na grudzień..Oby nie wcześniej, bo to nigdy nei jest dobrze, jak za wcześnie ...:(
nawet nie myśl o takich sytuacjach:) wszytsko będzie dobrze:)

oleńka gratuluję córeczki:)

Inez , Oleńka : moje gratulacje:)
Ja mam wizytę w czwartek o 8 rano:):)
Od 4 dni czuję mojego maluszka a to sprawia że jeszcze bardziej się Go nie mogę doczekać:):)Mam też taką cichutką nadzieję,że lekarz potwierdzi że to chłopczyk bo marzy Nam się synek:):)Ostatnio powiedział , że widzi "siupelka" ale jeszcze nie potwierdzi tego w 100%
Pozdrawiam:)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt!
Inez Tobie gratuluję synka. :-)
Oleńka Tobie gratuluję córci :-)

Ja też po wizycie. Napisze krotko, będzie córunia, ma ok 250 g. Wszystko ok.

reklama
no to ja też popisze troszkę o dzisiejszej wizycie.
dzidzia Córunia Beatka czyli rodzice bardzo szczęśliwi /i chyba się nie nie zmieni hihi;-)/
malutka fajnie na usg ssała kciuka i ładnie się wierciła, ale wszystko jest ok. Serducho pięknie bije.
Wyniki też mam ok. Tylko niestety muszę przeleczyć grzybice :wściekła/y:
i uważać na siebie żeby szyjka macicy mi się nie skróciła bo będzie groźnie także troszkę się wystraszyłam, ale co tam teraz trochę odpocznę i będę się oszczędzać.

Inez, Oleńka, Izula gratuluje zdrowych pociech!!!

Do góry