reklama
Izeczka_73
Zaangażowana w BB
Dzięki za przywitanie . U mnie faktycznie koniec listopada. Ciekawe czy przeciągnie się na grudzień..Oby nie wcześniej, bo to nigdy nei jest dobrze, jak za wcześnie ...
nawet nie myśl o takich sytuacjach wszytsko będzie dobrzeDzięki za przywitanie . U mnie faktycznie koniec listopada. Ciekawe czy przeciągnie się na grudzień..Oby nie wcześniej, bo to nigdy nei jest dobrze, jak za wcześnie ...
oleńka gratuluję córeczki
paulinka109
Fanka BB :)
Inez - moje gratulacje Cieszę się że już wiecie ze to synek
oleńka - myślę ze wszystko się unormuje i będzie ok Gatuluje córeczki!!!
oleńka - myślę ze wszystko się unormuje i będzie ok Gatuluje córeczki!!!
Martynkkka
Zaangażowana w BB
Inez , Oleńka : moje gratulacje
Ja mam wizytę w czwartek o 8 rano
Od 4 dni czuję mojego maluszka a to sprawia że jeszcze bardziej się Go nie mogę doczekaćMam też taką cichutką nadzieję,że lekarz potwierdzi że to chłopczyk bo marzy Nam się synekOstatnio powiedział , że widzi "siupelka" ale jeszcze nie potwierdzi tego w 100%
Pozdrawiam
Ja mam wizytę w czwartek o 8 rano
Od 4 dni czuję mojego maluszka a to sprawia że jeszcze bardziej się Go nie mogę doczekaćMam też taką cichutką nadzieję,że lekarz potwierdzi że to chłopczyk bo marzy Nam się synekOstatnio powiedział , że widzi "siupelka" ale jeszcze nie potwierdzi tego w 100%
Pozdrawiam
reklama
Skorpionica
Fanka BB :)
no to ja też popisze troszkę o dzisiejszej wizycie.
dzidzia Córunia Beatka czyli rodzice bardzo szczęśliwi /i chyba się nie nie zmieni hihi;-)/
malutka fajnie na usg ssała kciuka i ładnie się wierciła, ale wszystko jest ok. Serducho pięknie bije.
Wyniki też mam ok. Tylko niestety muszę przeleczyć grzybice
i uważać na siebie żeby szyjka macicy mi się nie skróciła bo będzie groźnie także troszkę się wystraszyłam, ale co tam teraz trochę odpocznę i będę się oszczędzać.
Inez, Oleńka, Izula gratuluje zdrowych pociech!!!
dzidzia Córunia Beatka czyli rodzice bardzo szczęśliwi /i chyba się nie nie zmieni hihi;-)/
malutka fajnie na usg ssała kciuka i ładnie się wierciła, ale wszystko jest ok. Serducho pięknie bije.
Wyniki też mam ok. Tylko niestety muszę przeleczyć grzybice
i uważać na siebie żeby szyjka macicy mi się nie skróciła bo będzie groźnie także troszkę się wystraszyłam, ale co tam teraz trochę odpocznę i będę się oszczędzać.
Inez, Oleńka, Izula gratuluje zdrowych pociech!!!