reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Hej dziewczyny, właśnie odebrałam wynik i wyszło że mam paciorkowca ;(
Któraś z Was może też ma !?
Co z tym robic !?
Termin na 10, ale na KTG jeszcze nie wyszły żadne skurcze :/
Pojechałam do mojej lekarki, a ona sobie do 13 listopada zrobiła urlop, i teraz nie wiem czy mam z tym iś do innego lekarza czy co !?
Jak przeczytałam na internecie co to jest i w ogóle to jestem załamana,odpiszcie prosze;(

Kami02 moja kolezanka tez ma stwierdzonego paciorkowca i jeszcze jakies ine bakterie i mimo ze sie leczyła antybiotykiem nie przeszło.Dzis szła na wywołanie porodu i gin powiedział ze ma zabrac wyniki ze soba do szpitala i to zalezy od lekarza w szpitalu albo jej zrobia cc, albo podadza dziecku antybiotyk odrazu po urodzeniu jak bedzie jednak sn.

Kami spokojnie,ja też mam.I niestety tez poczytałam tak jak Ty. Ale rozmawiałam z lekarzem (mam bardzo dobrego ) i powiedział ,że absolutnie nie ma się czym martwić i,że antybiotyk będziemy podawać przy porodzie.Tak więc na spokojnie,wszystko będzie dobrze,tylko przy przyjęiu do szpitala musisz mieć ten wynik z wymazu przy sobie.

reklama
No Violett, moze zgodnie z terminem rozpakujemy się razem :)
Bylam dziś na IP, 11.11 mam się zgłosić na przyjecie, być może w pt bedę juz rozpakowana :)
albo wcześniej, bo dzisiejszy zapis ktg tez pokazał skurcze:)

a wyniku na paciorkowca nie odebrałam jeszcze... nic na ten temat nie wiem...

Do góry