reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Gratuluję udanych wizyt .swoja droga zastanawiam sie ile bedzie niespdzianek na porodowce porzednio były 2:-)
Ja bedac teraz w pl porobilam kilka badan dla endokrynologa 14 mam wizyte a 24 zapisalam sie na usg i wracam do uk

reklama
No więc i ja skopiuje fejsa :-)
Lekarzjuż widział płeć ale powiedział że nie chce mi robić nadzieina daną płeć . Powiedział że za tydzień na prenatalnych siędowiem.........a ja się zawiodłam... bo chciałam już wiedzieć zajakimi ubrankami się rozglądać. Skoczyliśmy na chwile do smykaudało mi się coś uniwersalnego kupić ale ogólnie ciężko.

Gin śmiałsię najpierw czy imię wybrane , więc zapytałam jaka płeć...."a to jeszcze Pani nie wie ? To niech Ci z prenatalnych wezmą nasiebie ciężar określenia płci i będzie na nich" . A ten antybiotyk mam brać aż 12 dni! Na 27 stycznia mam badania"krew, mocz + glukoza

Tydzień to nie tak dużo :-) gorzej jakbyś miała miesiąc :-p nie będzie tak źle szybko minie :) a ten lekarz to dowcipniś :-D nie ma to jak cały ciężar zwalić na innych :-D...może będzie dziewczynka skoro nie chciał do końca powiedzieć, bo jakby sisior to od razu widać i rzadko odpada :p Nie wiem :-)

Nanncy mój maluszek jest w położeniu podłużnym miednicowym i musi być czasem bardzo nisko bo jak mnie kopnie to aż czuje jakby za chwile miał wyjść....dziwne uczucie:D

reklama
Do góry