reklama
karmelowa
Fanka BB :)
karmelowa, no to super że wszystko ok ja się martwię tym NT, bo mam mniej niż Ty, ale lekarz nie mówił żeby coś było nie tak... i teraz nie wiem
Twoja kluseczka była wcześniej mierzona i była mniejsza dlatego mniejsze NT Denerwować byś się mogła jakby było powyżej 0.3 Więc bez obaw
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości :-)
Madziulek ja wg OM mam termin na 7.05, ale oczywiście podczas kolejnych USG to się nieznacznie zmienia. Lekarz powiedział, żeby się tym nie sugerować i brać pod uwagę pierwsze ustalenia.... trzeba być przygotowanym na koniec kwietnia/początek maja
Martuska ja mam kolejną wizytę 20.11.
Madziulek ja wg OM mam termin na 7.05, ale oczywiście podczas kolejnych USG to się nieznacznie zmienia. Lekarz powiedział, żeby się tym nie sugerować i brać pod uwagę pierwsze ustalenia.... trzeba być przygotowanym na koniec kwietnia/początek maja
Martuska ja mam kolejną wizytę 20.11.
ewelinka2106
Dziewczyny gratuluję wizyt!!
Super ze u każdej wszystko ok. Ja mam wizytę za 2 tygodnie i ciągnie mi się jak nie wiem ;/
Karmelowa- wszystko będzie dobrze powtórz usg :*
Super ze u każdej wszystko ok. Ja mam wizytę za 2 tygodnie i ciągnie mi się jak nie wiem ;/
Karmelowa- wszystko będzie dobrze powtórz usg :*
martuska507 - Ja mam wizyte 8.11.2013 u prywatnego- ale nie wiem czy bede miec tam USG .,
Ps. Mam jeszcze 4.11.2013 - ale to na NFZ- tylko z wynikami badan., - i tam USG na pewno nie bedzie bo On to nawet mnie ani razu nie zbadal a na USG daje osobny termin;] tak wiec chodze tam tylko by ewentualnie przyoszczedzic troszke grosza na badaniach - choc On daje super podstawowe - i jakiekolwiek nieco lepsze juz nie daje i dac nie chce ;] tak wiec pozostaje prywatnie bo Ten prywatnie kaze robic dodatkowe a ten mi ich i tak nie zleci nawet na prosbe.., tak no..,
Ps. Mam jeszcze 4.11.2013 - ale to na NFZ- tylko z wynikami badan., - i tam USG na pewno nie bedzie bo On to nawet mnie ani razu nie zbadal a na USG daje osobny termin;] tak wiec chodze tam tylko by ewentualnie przyoszczedzic troszke grosza na badaniach - choc On daje super podstawowe - i jakiekolwiek nieco lepsze juz nie daje i dac nie chce ;] tak wiec pozostaje prywatnie bo Ten prywatnie kaze robic dodatkowe a ten mi ich i tak nie zleci nawet na prosbe.., tak no..,
Martuśka ja mam kontrolną wizytę w czwartek 31.10 po plamieniu, prenatalne usg mam jutro i drugie na nfz w poniedziałek 4.11, nie powiem ginowi do którego chodzę przecież, ze nie pójdę na to co mnie skierował bo wolę iść do lokalnej sławy. Poza tym chcę chodzić do nich równolegle, bo ten ma mi pomóc w załatwieniu cc.
Zdrowe jak ryba, wszystko w porządku, wg usg 12t6d czyli 97 centyl:-) niestety płci jeszcze nie znamy, straciatella wróżko nasza, podpowiedz co z tym nubem bo ja się nie znam:-)
ale sprzęt miał doktorek. pierwszy raz widziałam takie wypasione usg. Serduszko normalnie widziałam w kolorach czerwono niebieskich
ale sprzęt miał doktorek. pierwszy raz widziałam takie wypasione usg. Serduszko normalnie widziałam w kolorach czerwono niebieskich
Kurczaczek_k
Lotos - super zdjęcia, widać że wypasiony sprzęt je robił ;-)
Wszystkim wizytującym gratuluję ;-)
Wszystkim wizytującym gratuluję ;-)
reklama
Podziel się: