reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Gratuluję wizyt i ślicznych zdjęć ;-)

Byłam dziś u swojego gina, zrobił mi USG. Ale różnica jest wielka, bo ten wczorajszy na genetycznym to się bawił kupe czasu a dziś badanie trwało może z 7-8 minut.

Wód plodowych wcale nie tak mało, w normie.
Jedynie do czego się doczepił to wysoki poziom glukozy na czczo bo miałam 94. Więc musze zrobić na następną wizyte obciążenie z glukozy...wrrr nienawidzę tego badania.

Następna wizyta 21.11 :(

Kluska kosmitka :

Załączniki

• DSC_0160.jpg
    DSC_0160.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0158.jpg
    DSC_0158.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
lotos, karmelowa świetne fotki.

dziewczyny mam info od kotki83
sms 1: "cześć. tu kotka 83 z forum majówek. ja w drodze do szpitala z krwawieniem a nie plamieniem. trzymajcie kciuki prosze..."

i na szczęście sms 2:

"Możesz napisac w moim imieniu ze kijanka zyje, ale mam dwa krwiaki. nie wiadomo ile bede w szpitalu...pozdrawiam was serdecznie z prlowego molocha CZMP;)"

więc dziewczyny trzymamy kciuki za kotkę.

Gratuluje udanych wizyt:)
A bada nia trwaja roznie . Ja wczodzilam 4 razy bo mi dzidzia nie chciala sie ustawic tak jak trzeba i musialam chodzic po schodach zeby obudzic dopiero jak zjadlam batona to sie obudzila i ustawila;)

Czesc i czołem :)

Jestem po, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie! Dzidzia zdrowa, serducho biło jak dzwon, widać było mózg i długie nóżki (szok jakie długie! Same zobaczcie na zdjeciu!), jak maluch się rusza i rączkę wsadza do buzi. CUDO!!!
Ma 5,6cm z czego wychodzi 12w1d, czyli troszkę starsze niż z OM :)
Prenatalne mam 7.11, ale teraz juz MUSI byc wszystko dobrze :) ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 81
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 79
Dziewczyny, super fotki, gratuluje :) ciesze sie, ze wszystk super.
U mnie tez dobrze, malutki wielkolud ma juz 58 mm :) a pamietam jak niedawno cieszylam sie z 8mm plamki :) jak to szybko rosnie, chyba przez to ze duzo jem ;)
Wszystkie parametry w normie :):) dolaczam sie do szczesliwych radosnych majowek po wizytach :)

Karmelowa dobrze że byłam na drugiej wizycie i z wodami i dzidzią wszystko ok :)

Makao- dzięki na informacje ! Dobrze, że był drugi sms- z pozytywnymi informacjami!

KOTKA - trzymam mocno kciuki, żeby krwiaki się wchłoneły jak najszybciej!!

Pysia ale śliczna dzidzia! Szok na prawde długaśne nogi :tak:

reklama
Do góry