reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt!!! Powiedzcie mi, ile trwa takie badanie prenatalne?
karmelowa
Gratuluję wizyt i ślicznych zdjęć ;-)
Byłam dziś u swojego gina, zrobił mi USG. Ale różnica jest wielka, bo ten wczorajszy na genetycznym to się bawił kupe czasu a dziś badanie trwało może z 7-8 minut.
Wód plodowych wcale nie tak mało, w normie.
Jedynie do czego się doczepił to wysoki poziom glukozy na czczo bo miałam 94. Więc musze zrobić na następną wizyte obciążenie z glukozy...wrrr nienawidzę tego badania.
Następna wizyta 21.11
Kluska kosmitka :
Byłam dziś u swojego gina, zrobił mi USG. Ale różnica jest wielka, bo ten wczorajszy na genetycznym to się bawił kupe czasu a dziś badanie trwało może z 7-8 minut.
Wód plodowych wcale nie tak mało, w normie.
Jedynie do czego się doczepił to wysoki poziom glukozy na czczo bo miałam 94. Więc musze zrobić na następną wizyte obciążenie z glukozy...wrrr nienawidzę tego badania.
Następna wizyta 21.11
Kluska kosmitka :
Załączniki
Ostatnia edycja:
lotos, karmelowa świetne fotki.
dziewczyny mam info od kotki83
sms 1: "cześć. tu kotka 83 z forum majówek. ja w drodze do szpitala z krwawieniem a nie plamieniem. trzymajcie kciuki prosze..."
i na szczęście sms 2:
"Możesz napisac w moim imieniu ze kijanka zyje, ale mam dwa krwiaki. nie wiadomo ile bede w szpitalu...pozdrawiam was serdecznie z prlowego molocha CZMP"
więc dziewczyny trzymamy kciuki za kotkę.
dziewczyny mam info od kotki83
sms 1: "cześć. tu kotka 83 z forum majówek. ja w drodze do szpitala z krwawieniem a nie plamieniem. trzymajcie kciuki prosze..."
i na szczęście sms 2:
"Możesz napisac w moim imieniu ze kijanka zyje, ale mam dwa krwiaki. nie wiadomo ile bede w szpitalu...pozdrawiam was serdecznie z prlowego molocha CZMP"
więc dziewczyny trzymamy kciuki za kotkę.
szkola13
Gratuluje udanych wizyt
A bada nia trwaja roznie . Ja wczodzilam 4 razy bo mi dzidzia nie chciala sie ustawic tak jak trzeba i musialam chodzic po schodach zeby obudzic dopiero jak zjadlam batona to sie obudzila i ustawila
A bada nia trwaja roznie . Ja wczodzilam 4 razy bo mi dzidzia nie chciala sie ustawic tak jak trzeba i musialam chodzic po schodach zeby obudzic dopiero jak zjadlam batona to sie obudzila i ustawila
Czesc i czołem
Jestem po, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie! Dzidzia zdrowa, serducho biło jak dzwon, widać było mózg i długie nóżki (szok jakie długie! Same zobaczcie na zdjeciu!), jak maluch się rusza i rączkę wsadza do buzi. CUDO!!!
Ma 5,6cm z czego wychodzi 12w1d, czyli troszkę starsze niż z OM
Prenatalne mam 7.11, ale teraz juz MUSI byc wszystko dobrze
Jestem po, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie! Dzidzia zdrowa, serducho biło jak dzwon, widać było mózg i długie nóżki (szok jakie długie! Same zobaczcie na zdjeciu!), jak maluch się rusza i rączkę wsadza do buzi. CUDO!!!
Ma 5,6cm z czego wychodzi 12w1d, czyli troszkę starsze niż z OM
Prenatalne mam 7.11, ale teraz juz MUSI byc wszystko dobrze
Załączniki
szkola13
pysia widzisz a tak sie balas a masz sliczna dzidzie.
Ja zdiecia w weekend wstawie bo tak to nie mam kiedy;-)
Ja zdiecia w weekend wstawie bo tak to nie mam kiedy;-)
Magda190487
Dziewczyny, super fotki, gratuluje ciesze sie, ze wszystk super.
U mnie tez dobrze, malutki wielkolud ma juz 58 mm a pamietam jak niedawno cieszylam sie z 8mm plamki jak to szybko rosnie, chyba przez to ze duzo jem
Wszystkie parametry w normie dolaczam sie do szczesliwych radosnych majowek po wizytach
U mnie tez dobrze, malutki wielkolud ma juz 58 mm a pamietam jak niedawno cieszylam sie z 8mm plamki jak to szybko rosnie, chyba przez to ze duzo jem
Wszystkie parametry w normie dolaczam sie do szczesliwych radosnych majowek po wizytach
Karmelowa dobrze że byłam na drugiej wizycie i z wodami i dzidzią wszystko ok
Makao- dzięki na informacje ! Dobrze, że był drugi sms- z pozytywnymi informacjami!
KOTKA - trzymam mocno kciuki, żeby krwiaki się wchłoneły jak najszybciej!!
Pysia ale śliczna dzidzia! Szok na prawde długaśne nogi
Makao- dzięki na informacje ! Dobrze, że był drugi sms- z pozytywnymi informacjami!
KOTKA - trzymam mocno kciuki, żeby krwiaki się wchłoneły jak najszybciej!!
Pysia ale śliczna dzidzia! Szok na prawde długaśne nogi
reklama
zosiasamosia
lotos, karmelowa, pysia super zdjęcia dziewczyny! Cieszę się, że u Was wszystko dobrze
Podziel się: