reklama
Straciatella
Fanka BB :)
MamaPrawnik- gratulacje i witam! Pamiętam Cię ze staraczek i wiem, że byłaś wpisana na kwiecień 2014.
Śliczna kruszynka. Masz może zdjęcie 2d? :-)
Śliczna kruszynka. Masz może zdjęcie 2d? :-)
Na forum Starających się byłam całe dwa tygodnie. Na początku maja obchodzę 30te urodziny więc podświadomie chcę sobie zrobić prezent. Mąż twierdzi, że z dwoma dziewuchami, w tym jednym adwokatem będzie miał w domu Sajgon
Z uwagi na czas trwania badania mam chyba z 200 zdjęć, ale niestety 3d nie mam w formie elektronicznej.
Z uwagi na czas trwania badania mam chyba z 200 zdjęć, ale niestety 3d nie mam w formie elektronicznej.
Zobacz załącznik 588289Zatem i ja się pochwalę swoją wizytą. Abstrahując od tego, że USG prenatalne trwało 2h (!!) bo Maleństwo nie chciało się pokazać, cały czas leżała na boku. Kość nosowa jest - i to 2mm. Przezierność karku ok, serce w porządku. Cztery razy kładłam się do badania, za każdym razem dziecię było źle ułożone do badania. Lekarz kazał mi pochodzić po schodach, następnie jadłam czekoladę, żeby pobudzić Uparciuch. Udało się dopiero za czwartym razem.
W załączeniu pierwsze foto Poli, bo jak się okazało to będzie dziewczęcie na 80% :-)
wzruszyłam się. Taki już człowieczek prawdziwy) i witaj na Majówkach
doorota gratuluję wizyty i fotek)))
Mama Prawnik, jeeejku, śliczne dzieciątko !!!!!! Kurcze, fajnie, ze tak wcześnie mówią o potencjalnej płci. Też bym chciała wiedzieć jak najszybciej. Wiadomo, każde będzie kochane tak samo i najważniejsze żeby było zdrowe, ale kazde szczegółowe informacje o dzidziusiu dają mi niesamowitą siłę i umacniają więź z dzieckiem
MamaPrawnik jakie śliczne dzieciątko Gratuluje córci :*
doorota śliczne maleństwo
No to teraz jestem ciekawa czy 4.11 uda się już podejrzeć płeć:-) Będe wtedy w 13 tyg Tylko nie wiem czy będe miała takie szybkie, rutynowe usg czy już takie dokładne Tu w Irlandii wszystko jest możliwe W razie w wybieram się prywatnie w 18 tyg na dokładne usg
doorota śliczne maleństwo
No to teraz jestem ciekawa czy 4.11 uda się już podejrzeć płeć:-) Będe wtedy w 13 tyg Tylko nie wiem czy będe miała takie szybkie, rutynowe usg czy już takie dokładne Tu w Irlandii wszystko jest możliwe W razie w wybieram się prywatnie w 18 tyg na dokładne usg
perelka86
Fanka BB :)
szkoła a gdzieś 11t4 będzie według owulacji...
Ja genetyczne 23
stazi fajne bobo
lotos super, że wszystko w porządku a dzidzia również pokaźna
MamaPrawnik ekstra dzidzia taka duża sie wydaje na tym usg dobrze, że zdrowa i gratulacj dziewczynki oby nic nie wyrosło
doorota gratulacje udanej wizyty
Ja genetyczne 23
stazi fajne bobo
lotos super, że wszystko w porządku a dzidzia również pokaźna
MamaPrawnik ekstra dzidzia taka duża sie wydaje na tym usg dobrze, że zdrowa i gratulacj dziewczynki oby nic nie wyrosło
doorota gratulacje udanej wizyty
reklama
Podziel się: