reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

O jak fajnie :)

Rodziłam w Chojnicach i jestem przerażona tym, że prawdopodobnie przyjdzie mi rodzić tam po raz drugi. Zastanawiałam się właśnie nad Tucholą albo Człuchowem bo mają o niebo lepsze opinie ale w Chojnicach w szpitalu pracuje, więc siłą rzeczy mam więcej znajomości i łudzę się, że tym razem w czymś to pomoże.

Tak pytam, bo tyle się nasłuchałam o tych Chojnicach, że szok ...
Dawaj do Tucholi, może się spotkamy na porodówce :p

reklama
Powiem Ci, że może bym nie uwierzyła w te opowieści o porodówce w Ch. gdybym sama tego nie przezyła. No ale przeżyłam i jako pacjentka mam jedną opinie...KOSZMAR pod względem podejścia do rodzącej i opieki. Na szczęście jeszcze daleko do porodu, więc kto wie może jednak Tuchola :) A tam czytałam, że niedość, że opieka na najwyższym poziomie to jeszcze zz na życzenie... miodzio :D

Ja po wizycie u gina. Dzidziulek pięknie machał rączkami i nóżkami mamusi!!! Ma 2,64cm :) za trzy tygodnie, 31.10 mam USG genetyczne. Niestety twardnieje mi i napina się macica :( muszę się maksymaklnie oszczędzać... nie robić nic... nie nosić dziecka, przedewszystkim :zawstydzona/y: nie wiem jak ja to zrobię, ale trzeba się pilnować

kasiek gratulacje, a masz foteczke?;-)

Co do TSH to ponad miesiąc temu miałam 2.0 , a teraz 1,79 już chyba więcej nie będę robiła no chyba że w 2 trymestrze.

dzidzia2.jpg

Mój pajacyk kochany :*

Załączniki

• dzidzia2.jpg
    dzidzia2.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry