reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

O jak fajnie :)

Rodziłam w Chojnicach i jestem przerażona tym, że prawdopodobnie przyjdzie mi rodzić tam po raz drugi. Zastanawiałam się właśnie nad Tucholą albo Człuchowem bo mają o niebo lepsze opinie ale w Chojnicach w szpitalu pracuje, więc siłą rzeczy mam więcej znajomości i łudzę się, że tym razem w czymś to pomoże.

Tak pytam, bo tyle się nasłuchałam o tych Chojnicach, że szok ...
Dawaj do Tucholi, może się spotkamy na porodówce :p

reklama
Powiem Ci, że może bym nie uwierzyła w te opowieści o porodówce w Ch. gdybym sama tego nie przezyła. No ale przeżyłam i jako pacjentka mam jedną opinie...KOSZMAR pod względem podejścia do rodzącej i opieki. Na szczęście jeszcze daleko do porodu, więc kto wie może jednak Tuchola :) A tam czytałam, że niedość, że opieka na najwyższym poziomie to jeszcze zz na życzenie... miodzio :D

Ja po wizycie u gina. Dzidziulek pięknie machał rączkami i nóżkami mamusi!!! Ma 2,64cm :) za trzy tygodnie, 31.10 mam USG genetyczne. Niestety twardnieje mi i napina się macica :( muszę się maksymaklnie oszczędzać... nie robić nic... nie nosić dziecka, przedewszystkim :zawstydzona/y: nie wiem jak ja to zrobię, ale trzeba się pilnować

kasiek gratulacje, a masz foteczke?;-)

Co do TSH to ponad miesiąc temu miałam 2.0 , a teraz 1,79 już chyba więcej nie będę robiła no chyba że w 2 trymestrze.

dzidzia2.jpg

Mój pajacyk kochany :*

Załączniki

• dzidzia2.jpg
    dzidzia2.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry