reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

stazi, to gratuluję udanej wizyty :)

ja dzisiaj byłam u gina, badania wszystkie ok, założył mi kartę ciąży i mówi, że 8t6d i przesunął mi się termin porodu :p termin mam na 9 maja :) miałam też cytologię i posiew :)
21.10 mam prenatalne i mówi żebym poszła z M na nie, bo będzie dużo więcej widać :)
kolejna wizyta u niego 23.10 :)

reklama
OOooo w koncu jakas wroclawianka :)

Rodzilam na Kamienskiego. Teraz niestety juz nie bede rodzic w wodzie bo mam pod nosem Borowska a Kamienskiego jednak daleko :)

A ty w jakiej czesci mieszkasz?

reklama
Cześć dziewczyny ostatnio nie pisałam bo miałam mega doła, wróciłam dziś od gina i..... niestety dalej nic nie widać, choć powiedziała że prawdopodobnie ciąża jest wcześniejsza niż zakładała na ostatniej wizycie( tydzien temu mówiła 7 tydz). Dziś obstawia na 6 tydz ale dziś nie biło serduszko :( mega dół ;(

Do góry