reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Druga mama jest applecrumble. Chyba dawno jej tu nie było, mnie zreszta tez :) ja rozpakowalam sie dość nagle 25.02 a Ela 27.02:) stad jest u nas Kajtek 1560g szczęścia przy urodzeniu. był 31 tydzien ciazy, miesiąc Kajtek spędził w szpitalu, ale obyło sie bez infekcji i innych atrakcji i juz od dwóch tygodni jesteśmy w domu :)

Pat&mom to ja znow cos przeoczylam albo mam skleroze. Przepraszam. To dobrze, ze jestescie juz w domku. Mam nadzieje, ze wszystko u Was dobrze? To mozecie sie cieszyc soba :D.

Nic nie przeoczylas, nie wiem czy ktoś tutaj o nas mówił :d tak, szczęśliwi przytulamy sie w domku;) trzymamy kciuki za wasze rozpakowywanie, zaciskac nogi przynajmniej do tego 36 tygodnia :p

No tak... pierwsza niestety byłam ja...
Podglądam was ciągle i cieszą mnie wasze wielkie brzuchy i rozstępy :happy: też bym chciała je mieć :) ale w czerwcu mogę zacząć staranka o maleństwo więc mam nadzieję że jeszcze bedę mogła się cieszyć brzuszkiem i maluszkiem :) Pozdrawiam was bardzo serdecznie i naprawdę mocno trzymam kciuki

Po dzisiejszej wizycie okazalo sie, ze szyjka skrocila sie w ciagu 2tyg. o 50% i mam lezec do 36tc, aby mala nie urodzila sie wczesniej :). A potem odstawiamy magnez i czekamy :). Wazy teraz 2300 :D.

Rurka wierze w to, ze wszystko bedzie dobrze i bedziesz szczesliwa mama. Niestety na niektore rzeczy nie mamy wplywu choc strasznie bola :(. Ale wierze w to, ze po zlych chwilach przychodza te dobre momenty. Sciskam Cie mocno!!!!!!!!!

reklama
Do góry