reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Druga mama jest applecrumble. Chyba dawno jej tu nie było, mnie zreszta tez :) ja rozpakowalam sie dość nagle 25.02 a Ela 27.02:) stad jest u nas Kajtek 1560g szczęścia przy urodzeniu. był 31 tydzien ciazy, miesiąc Kajtek spędził w szpitalu, ale obyło sie bez infekcji i innych atrakcji i juz od dwóch tygodni jesteśmy w domu :)

Pat&mom to ja znow cos przeoczylam albo mam skleroze. Przepraszam. To dobrze, ze jestescie juz w domku. Mam nadzieje, ze wszystko u Was dobrze? To mozecie sie cieszyc soba :D.

Nic nie przeoczylas, nie wiem czy ktoś tutaj o nas mówił :d tak, szczęśliwi przytulamy sie w domku;) trzymamy kciuki za wasze rozpakowywanie, zaciskac nogi przynajmniej do tego 36 tygodnia :p

No tak... pierwsza niestety byłam ja...
Podglądam was ciągle i cieszą mnie wasze wielkie brzuchy i rozstępy :happy: też bym chciała je mieć :) ale w czerwcu mogę zacząć staranka o maleństwo więc mam nadzieję że jeszcze bedę mogła się cieszyć brzuszkiem i maluszkiem :) Pozdrawiam was bardzo serdecznie i naprawdę mocno trzymam kciuki

Po dzisiejszej wizycie okazalo sie, ze szyjka skrocila sie w ciagu 2tyg. o 50% i mam lezec do 36tc, aby mala nie urodzila sie wczesniej :). A potem odstawiamy magnez i czekamy :). Wazy teraz 2300 :D.

Rurka wierze w to, ze wszystko bedzie dobrze i bedziesz szczesliwa mama. Niestety na niektore rzeczy nie mamy wplywu choc strasznie bola :(. Ale wierze w to, ze po zlych chwilach przychodza te dobre momenty. Sciskam Cie mocno!!!!!!!!!

reklama
Do góry