reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Hehe Anetka świetne zdjęcie. Ja bylam wczoraj na wizycie, mam 13 kg do przodu, jestem w 33 tyg a maly wazy 2300g. Szyjka długa i twarda, ale pojawilo się lekkie rozwarcie (tak okreslil lekarz), ale powiedzial ze skoro szyjka trzyma to sie nie mam czym przejmować. Gin chcial zrobic malemu zdjecie twarzy w 4d ale niestety Igorek calkowicie zaslonil buzke raczkami i zdjecia nie ma. A do tego mialam badanie na czystość pochwy i wyszło 4-posrednie, a wiec dostalam recepte na jakies tabletki. Pozdrawiam :)

Zdjecie rewelka! Dzidzi bedzie miec swietna pamiatke! Zawsze mozecie dac to zdjecie na 18-tke w ramce ;). Hihi tylko, zebyscie tego jezyka nie widzieli zbyt czesto ;).

Anetkaaa kto wie...moze nie bedzie tak zle ;) ale widac, ze juz ma charakterek ;) Strasznie mi sie podoba ta fotka. Mieliscie duzo szczecia :p Nam gin powiedzial, ze nasza jest niesmiala, gdyz najpierw zaslaniala twarz raczka a potem odwrocila sie plecami :D.

Ja już po kolejnej wizycie. Miałam dzisiaj badanie na GBS i kontrolę szyjki - dalej trzyma :happy: Kolejna wizyta za 2 tyg a w międzyczasie będzie usg. Już się nie mogę doczekać :-)

Konsultowałam z neonatologiem, jaki rodzaj jest lepszy dla dziecka biorąc pod uwagę, że jest prawdopodobieństwo zrośnięcia przełyku. Lekarz uznał, że SN. Na bok więc odkładam swoje lęki o kręgosłup i zdobywanie skierowania na CC i skupiam się na tym, co lepsze dl Maleństwa.
Czyli czeka mnie ponownie dłuuga wizyta na bloku porodowym ;)

cześć kochane,

ja wczoraj byłam na wizycie, ustaliliśmy z ginem termin cc na 28 kwietnia, więc jeśli nie zacznę wcześniej sama rodzić to najpóźniej tego dnia nasza cudna córunia będzie z nami :tak: nie mogę się doczekać a jednocześnie bardzo się boję :-(

reklama
Do góry