reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Ewe1985 i bylas/jestes zadowolona? Ja ogolnie nie ufam lekarzom i dla mnie szpital to samo zlo, ze tak powiem. Wiem, ze wyolbrzymiam, ale zle mi sie kojarza i sie boje :(.

reklama
iza_marta z obecnego lekarza(prowadzil mnie od 28tc do konca i przeprowadzil mi CC ) jestem zadowolona.Jest konkretny nie sieje niepotrzebnej paniki i zawsze odpowiada na wszystkie pyt.

Ja mam lekarza, ktory pracuje w Koperniku, bo specjalnie szukalam kogos kto pracuje w szpitalu a nie tylko w gabinecie, bardzo mi na tym zalezalo.

Powiem Wam ze jestem wykończona...5 godzin spędziłam na Izbie przyjęć.
Plamienie z szyjki najprawdopodobniej z nadzerki.Dodatkowo twardnienie brzucha :( niby to od wysiłku-scieralam kurze...
Całe szczescie z Malutka wszystko dobrze.
Dostałam luteine, magnez i nospe.
Przez tydzien mam leżeć w lozku i sie oszczędzać.

Dziekuje za wszystkie ciepłe słowa :)

Kotka, Mallaika, ja tez ciagle martwie sie o ten zoladeczek :( Dzis moze umowie sie usg i zobaczymy....

Nika, trzymaj sie!

iza_marta no piękne maleństwo :) a ta stópka cudowna :-)

kotka ale co żadnej poprawy od ostatniej wizyty?

Nika kochana przez ten tydzień żadnego ścierania tylko siku i leżenie, ale to żadne obiadki, sratki...musisz leżeć Będzie dobrze

Nanncy jak najszybciej zrób usg.Przynajmniej nie bedziesz sie tak denerwować.Masz na miejscu dobrego specjalistę?

Diabliczka nie powiem lubie leniuchowac ale to przymusowe lezenie mnie jakos dobija.
Mam nadzieje,ze te leki jakos pomoga i pobolewanie/twardnienie brzucha minie.Do tego dzisiaj w nocy 3 razy budzilam sie z koszmarnymi skurczami w łydce.

A malutka znowu przybrała na wadze i jest wielka!Ma 770 g :) nadal starsza o tydzien.

reklama
Sto lat mnie tu nie było...

Kurde dziewczyny zmieniajcie lekarzy jak Wam nie pasują, przecież to Wy macie się czuć spokojne, doinformowane i bezpieczne. A czy lekarze się znają czy nie, to już ich problem, szczególnie głupio powinno byc temu doktorkowi, od którego pacjentka ucieka ..

Powodzenia :tak:

Do góry