reklama
Nika87
Zaangażowana w BB
Powiem Wam ze jestem wykończona...5 godzin spędziłam na Izbie przyjęć.
Plamienie z szyjki najprawdopodobniej z nadzerki.Dodatkowo twardnienie brzucha niby to od wysiłku-scieralam kurze...
Całe szczescie z Malutka wszystko dobrze.
Dostałam luteine, magnez i nospe.
Przez tydzien mam leżeć w lozku i sie oszczędzać.
Dziekuje za wszystkie ciepłe słowa
Plamienie z szyjki najprawdopodobniej z nadzerki.Dodatkowo twardnienie brzucha niby to od wysiłku-scieralam kurze...
Całe szczescie z Malutka wszystko dobrze.
Dostałam luteine, magnez i nospe.
Przez tydzien mam leżeć w lozku i sie oszczędzać.
Dziekuje za wszystkie ciepłe słowa
diabliczka00
Fanka BB :)
iza_marta no piękne maleństwo a ta stópka cudowna :-)
kotka ale co żadnej poprawy od ostatniej wizyty?
Nika kochana przez ten tydzień żadnego ścierania tylko siku i leżenie, ale to żadne obiadki, sratki...musisz leżeć Będzie dobrze
kotka ale co żadnej poprawy od ostatniej wizyty?
Nika kochana przez ten tydzień żadnego ścierania tylko siku i leżenie, ale to żadne obiadki, sratki...musisz leżeć Będzie dobrze
Nika87
Zaangażowana w BB
Nanncy jak najszybciej zrób usg.Przynajmniej nie bedziesz sie tak denerwować.Masz na miejscu dobrego specjalistę?
Diabliczka nie powiem lubie leniuchowac ale to przymusowe lezenie mnie jakos dobija.
Mam nadzieje,ze te leki jakos pomoga i pobolewanie/twardnienie brzucha minie.Do tego dzisiaj w nocy 3 razy budzilam sie z koszmarnymi skurczami w łydce.
A malutka znowu przybrała na wadze i jest wielka!Ma 770 g nadal starsza o tydzien.
Diabliczka nie powiem lubie leniuchowac ale to przymusowe lezenie mnie jakos dobija.
Mam nadzieje,ze te leki jakos pomoga i pobolewanie/twardnienie brzucha minie.Do tego dzisiaj w nocy 3 razy budzilam sie z koszmarnymi skurczami w łydce.
A malutka znowu przybrała na wadze i jest wielka!Ma 770 g nadal starsza o tydzien.
Natuszka21
Fanka BB :)
iza_marta - piękna dziewuszka.:-)
nika - trzymaj się. :*
nika - trzymaj się. :*
reklama
brandyy
Zaangażowana w BB
Sto lat mnie tu nie było...
Kurde dziewczyny zmieniajcie lekarzy jak Wam nie pasują, przecież to Wy macie się czuć spokojne, doinformowane i bezpieczne. A czy lekarze się znają czy nie, to już ich problem, szczególnie głupio powinno byc temu doktorkowi, od którego pacjentka ucieka ..
Powodzenia
Kurde dziewczyny zmieniajcie lekarzy jak Wam nie pasują, przecież to Wy macie się czuć spokojne, doinformowane i bezpieczne. A czy lekarze się znają czy nie, to już ich problem, szczególnie głupio powinno byc temu doktorkowi, od którego pacjentka ucieka ..
Powodzenia
Podziel się: