reklama
no to i ja po wizycie;-)chłopaki potwierdzone na stoprocent;-)także już na pewno będzie Staś i Antek:-):-)..rosną zdrowo,wszystko w porządku,mają już po 300g ..następna wizyta 09.01.2014
Kochana gratuluję synków :* Masz jakieś foteczki?
super, gratuluję również upominam się o fotkino to i ja po wizycie;-)chłopaki potwierdzone na stoprocent;-)także już na pewno będzie Staś i Antek:-):-)..rosną zdrowo,wszystko w porządku,mają już po 300g ..następna wizyta 09.01.2014
brownagula
Fanka BB :)
No dobra macie siusiaka ze wczoraj ;-)
Dziś byłam u tego diabetologa, w sumie siedziałam tam chyba z pół godziny...
Ale póki co mam tylko kontrolować sobie cukier,tam raz-dwa dziennie, i zapisywać w dzienniczku, nie jeść nic słodkiego (żadnych ciast,ciasteczek,cukierków, landrynek nie słodzić herbaty...) i unikać smażonych, pieczonych i bardzo tłustych zawiesistych rzeczy...
Dostałam kilka takich książeczek o cukrzycy ciężarnych, proponowanych posiłkach, przytargałam chyba z 5 takich książeczek .
Do kontroli mam chodzić tak co miesiąc.
Dziś Pani doktor dała mi skierowanie na badanie dna oka( jak wyszłam nic nie widziałam )ale wszystko ok i mam sobie zrobić na następny raz morfologię,potas i coś tam jeszcze ;-)
ale najważniejsze że żadnej patologii nie ma, i żeby pilnować co jem i nie muszę brać insuliny...uff )
Dziś byłam u tego diabetologa, w sumie siedziałam tam chyba z pół godziny...
Ale póki co mam tylko kontrolować sobie cukier,tam raz-dwa dziennie, i zapisywać w dzienniczku, nie jeść nic słodkiego (żadnych ciast,ciasteczek,cukierków, landrynek nie słodzić herbaty...) i unikać smażonych, pieczonych i bardzo tłustych zawiesistych rzeczy...
Dostałam kilka takich książeczek o cukrzycy ciężarnych, proponowanych posiłkach, przytargałam chyba z 5 takich książeczek .
Do kontroli mam chodzić tak co miesiąc.
Dziś Pani doktor dała mi skierowanie na badanie dna oka( jak wyszłam nic nie widziałam )ale wszystko ok i mam sobie zrobić na następny raz morfologię,potas i coś tam jeszcze ;-)
ale najważniejsze że żadnej patologii nie ma, i żeby pilnować co jem i nie muszę brać insuliny...uff )
Załączniki
Natuszka21
Fanka BB :)
martuska - jeszcze raz gratki kolejnego majowego siuraska.
brownagula - mój ma jakieś takie dziwne usg, że ja nic nie widzę,
ale nogi i szparka między nogami była bardzo dobrze widoczna. ;-)
Bąbelek - gratuluję wizyty udanej. Zobaczymy czy Twoje przeczucia
się sprawdzą i czy będzie królewna.
aeshete - mój gin na liczne bakterie w moczu powiedział, że to
zupełnie normalne, zobaczymy co Twój powie. Ciekawa jestem.
KPe007 - gartuluję podwójnych siurasków. ;-)
nana7ma - dobrze, że na zdjęciach Ty cokolwiek widzisz, ;-) przy
moich fotkach nawet ja wysiadam. :-( Nigdy chyba się nie nauczę
interpretować zdjęć.
brownagula - mój ma jakieś takie dziwne usg, że ja nic nie widzę,
ale nogi i szparka między nogami była bardzo dobrze widoczna. ;-)
Bąbelek - gratuluję wizyty udanej. Zobaczymy czy Twoje przeczucia
się sprawdzą i czy będzie królewna.
aeshete - mój gin na liczne bakterie w moczu powiedział, że to
zupełnie normalne, zobaczymy co Twój powie. Ciekawa jestem.
KPe007 - gartuluję podwójnych siurasków. ;-)
nana7ma - dobrze, że na zdjęciach Ty cokolwiek widzisz, ;-) przy
moich fotkach nawet ja wysiadam. :-( Nigdy chyba się nie nauczę
interpretować zdjęć.
Hejka wczoraj mialam wizyte wszystko super elegancko Nasz Maly Syneczek nadal jest Syneczkiem pieknie sie rozwija pomachal nam do ekranu ) i doil paluszki ma juz 266 gram i wyglada na 19 tyg z pomiarami glowki i reszty ciala. Bardzo sie zmienil od ostatniego razu jest taki pelny i ksztaltny i ladnie ma zarysowane cialko bedzie dorodny ;-) tylko ja za duzo waze i musze uwazac co jjem ;-// bo z takim przyrostem do porodu bede wazyla 100kg masakra startowalam z waga 62-63 a w ciagu miesiaca samego przybralam 1 na tydz i waze 69.300 strszne wklejam zdjecia Synusia
reklama
Podziel się: