reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :*

aesthete taki krótki odstępo, bo to miałam prywatne, a te w styczniu to państwowe jest. W Irlandii robią z reguły tylko 2. Jedno w ok 12 tyg, a potem połówkowe o koniec.

reklama
No dobra macie siusiaka ze wczoraj ;-)
2013-12-19 20.24.58.jpg

Dziś byłam u tego diabetologa, w sumie siedziałam tam chyba z pół godziny...
Ale póki co mam tylko kontrolować sobie cukier,tam raz-dwa dziennie, i zapisywać w dzienniczku, nie jeść nic słodkiego (żadnych ciast,ciasteczek,cukierków, landrynek nie słodzić herbaty...) i unikać smażonych, pieczonych i bardzo tłustych zawiesistych rzeczy...
Dostałam kilka takich książeczek o cukrzycy ciężarnych, proponowanych posiłkach, przytargałam chyba z 5 takich książeczek .
Do kontroli mam chodzić tak co miesiąc.
Dziś Pani doktor dała mi skierowanie na badanie dna oka( jak wyszłam nic nie widziałam :-p )ale wszystko ok :) i mam sobie zrobić na następny raz morfologię,potas i coś tam jeszcze ;-)
ale najważniejsze że żadnej patologii nie ma, i żeby pilnować co jem i nie muszę brać insuliny...uff :))

Załączniki

• 2013-12-19 20.24.58.jpg
    2013-12-19 20.24.58.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 67
martuska - jeszcze raz gratki kolejnego majowego siuraska. :)

brownagula - mój ma jakieś takie dziwne usg, że ja nic nie widzę,
ale nogi i szparka między nogami była bardzo dobrze widoczna. ;-)

Bąbelek - gratuluję wizyty udanej. :D Zobaczymy czy Twoje przeczucia
się sprawdzą i czy będzie królewna. :D

aeshete - mój gin na liczne bakterie w moczu powiedział, że to
zupełnie normalne, zobaczymy co Twój powie. Ciekawa jestem. :-p

KPe007 - gartuluję podwójnych siurasków. :) ;-)

nana7ma - dobrze, że na zdjęciach Ty cokolwiek widzisz, ;-) przy
moich fotkach nawet ja wysiadam. :-( Nigdy chyba się nie nauczę
interpretować zdjęć. :sorry:

Hejka wczoraj mialam wizyte wszystko super elegancko Nasz Maly Syneczek nadal jest Syneczkiem :) pieknie sie rozwija pomachal nam do ekranu :)) i doil paluszki :) ma juz 266 gram i wyglada na 19 tyg z pomiarami glowki i reszty ciala. Bardzo sie zmienil od ostatniego razu jest taki pelny i ksztaltny i ladnie ma zarysowane cialko bedzie dorodny ;-) tylko ja za duzo waze i musze uwazac co jjem ;-// bo z takim przyrostem do porodu bede wazyla 100kg masakra startowalam z waga 62-63 a w ciagu miesiaca samego przybralam 1 na tydz i waze 69.300 strszne wklejam zdjecia Synusia

reklama
Do góry