reklama
struss- gratuluję wizyty.Na pewno bobik szybko się ujawni Ja to na pewno będę ostatnią majówką która dowie się jaka płeć dzidzia!
Ja obstawiam, że jak tak dalej pójdzie to ja dopiero przy porodzie się dowiem co to za płeć- po kim to takie wstydliwe? O! nie wstydliwe, uparte po rodzicach-to by wszystko tłumaczyło :-)
Szkoła super że wszytsko okej
Lena nas dzieli 1 dzień różnicy wieku maleństw
ewelinka2106
Fanka BB :)
hehe Robimy zakład która wcześniej będzie wiedzieć?Ja obstawiam, że jak tak dalej pójdzie to ja dopiero przy porodzie się dowiem co to za płeć- po kim to takie wstydliwe? O! nie wstydliwe, uparte po rodzicach-to by wszystko tłumaczyło :-)
właśnie dostałam wiadomość że moja kuzynka urodziła. Podczas ciąży mówili jej lekarze że będzę dziewczynka a tu okazało sie że chłopak super bo już jedna córeczkę ma tylko wszystko ma na córeczke...
moja następna wizyta u gin 12 grudnia. Ja nadal chodze do 2 ginekologów. państwowo i prywatnie. prywatnie jak to prywatne jestem bardzo zadowolona, usg co wizyta, miło i ciepło:-) a państwowo chodze żeby porobić sobie badania krwi, o które i tak musze sie upomnieć ale skierowanie dostaje. i powiem Wam że nie upomniałam się o USG i państwowo nie miałam USG ani razu!!!!
u mnie tez jeszcze nie wiadomo jaka płeć, tez nie chce pokazać ale ja coś czuje że synek bedzie:-)
moja następna wizyta u gin 12 grudnia. Ja nadal chodze do 2 ginekologów. państwowo i prywatnie. prywatnie jak to prywatne jestem bardzo zadowolona, usg co wizyta, miło i ciepło:-) a państwowo chodze żeby porobić sobie badania krwi, o które i tak musze sie upomnieć ale skierowanie dostaje. i powiem Wam że nie upomniałam się o USG i państwowo nie miałam USG ani razu!!!!
u mnie tez jeszcze nie wiadomo jaka płeć, tez nie chce pokazać ale ja coś czuje że synek bedzie:-)
Struss gratulacje udanej wizyty A jak tam dzidzia się chowa to podobno dziewczynka - bo są bardziej wstydliwe :-)heh
Szkola- dobrze, ze już po wszystkim dzidzia zdrowo rośnie!;-)
Ewelinka to jeszcze ja idę o zakład że nie dowiem się jeszcze dłuuugoo ;-):-)
Szkola- dobrze, ze już po wszystkim dzidzia zdrowo rośnie!;-)
Ewelinka to jeszcze ja idę o zakład że nie dowiem się jeszcze dłuuugoo ;-):-)
ewelinka2106
To zakład:-)
ewelinka, struss i bąbelek zobaczymy ja sie zakończy
jak miała Usg w 14 tc gin powiedział ze zawczesnie na płeć ;/ Połówkowe mi sie nie należy z NFZ i muszę szukać prywatnie. Ale jeszcze nie jestem zdecydowana.
ewelinka, struss i bąbelek zobaczymy ja sie zakończy
jak miała Usg w 14 tc gin powiedział ze zawczesnie na płeć ;/ Połówkowe mi sie nie należy z NFZ i muszę szukać prywatnie. Ale jeszcze nie jestem zdecydowana.
Ja nie miałam z Amelką jakoś specjalnie połówkowego... chodziłam prywatnie i akurat wizyta była jakoś ok 19-stego tyg i wtedy określił płeć - ale mówił że nie jest na 100% pewien- tyko my go męczyliśmy, że chcemy już wiedzieć;-)
On nie ma jakiegoś wypaśnego sprzętu i na pewno wcześniej niż do 18-tego tyg nie powie, jak nie dalej. Jak wcześniej się nie dowiem to po 20-stym tyg będe miała znowu prenatalna a tam widać pięknie :-)
On nie ma jakiegoś wypaśnego sprzętu i na pewno wcześniej niż do 18-tego tyg nie powie, jak nie dalej. Jak wcześniej się nie dowiem to po 20-stym tyg będe miała znowu prenatalna a tam widać pięknie :-)
iwonaimaja
gratuluje udanych wizyt
Ewelinka nie jesteś sama ja tez jeszcze nie znam plci a jak już poznam to dopiero w styczniu bo nastepna wizyta tez bez usg będzie
bylam dzisiaj na wizycie z dzidzia wszystko ok
Ewelinka nie jesteś sama ja tez jeszcze nie znam plci a jak już poznam to dopiero w styczniu bo nastepna wizyta tez bez usg będzie
bylam dzisiaj na wizycie z dzidzia wszystko ok
reklama
właśnie dostałam wiadomość że moja kuzynka urodziła. Podczas ciąży mówili jej lekarze że będzę dziewczynka a tu okazało sie że chłopak super bo już jedna córeczkę ma tylko wszystko ma na córeczke...
Dopiero się doczytałam Twojego posta. Jak to całą ciąże mówili Twojej kuzynce że dziewczynka, a urodził się chłopak? Robiła połówkowe, zdjęcia 3D/4D ? Jestem w szoku
Ja też chodzę do 2 ginekologów, chociaż ja z NFZ mam robione USG, tylko czasami nie drukuja zdjęć do karty, ale nie zdażyło się bym mogła zobaczyc dziecko na monitorze. Za to mam podstawowe badania na skierowanie. Od prywatnego nie dostaję zdjęć, ale tu zawsze dokładnie bada dziecko, pokazuje mi monitor i omawia wszystko, a co najważniejsze leczymoje infekcje i rozwiewa wątpliwości (bo to kobieta, a z nfz facet) :-)
Podziel się: