reklama
mi_lva
Fanka BB :)
gratuluje wizyt i że wszystko jest ok ja chodzę prywatnie i dostaje zdjęcia do domu ale w pierwszej ciąży chodziłam na NFZ i musiałam zapłacić jak chcialam zdj do domu
Kurczaczek_k
Aśku - gratuluję usg i dużego bobika ;-)
Ayran - ja też mam łożysko na ścianie przedniej ( w poprzedniej ciąży też miałam). Lekarz mi wytłumaczył, że to nic strasznego, masz łożysko jakby na brzuchu od środka. Jedynie przez nie możesz później poczuć ruchy maleństwa bo będzie łożysko amortyzowało (choć ja poczułam pierwsze mocne smyrania w 18 tyg). A ogólnie gratuluję wizyty. Aaa ja też chodzę na nfz i dostałam kilka zdjęć z usg
Ayran - ja też mam łożysko na ścianie przedniej ( w poprzedniej ciąży też miałam). Lekarz mi wytłumaczył, że to nic strasznego, masz łożysko jakby na brzuchu od środka. Jedynie przez nie możesz później poczuć ruchy maleństwa bo będzie łożysko amortyzowało (choć ja poczułam pierwsze mocne smyrania w 18 tyg). A ogólnie gratuluję wizyty. Aaa ja też chodzę na nfz i dostałam kilka zdjęć z usg
będzie z domu ;-) dr dał mi trzy sztuki jedno dla babci (bo zna moją teściową), drugie dla Antka, a trzecie wpiął mi do wyniku badań ;-) dwa pierwsze pojechały z mężem do domu ;-) trzecie mam w torbie, muszę pokombinować jak je zeskanować, by nikt nie widział ;-)Aśku, a gdzie zdjęcia? Wszystkie tak na nie czekamy...
tylko uprzedzam - zdjęcie 4D, innego nie dostałam ;-)
Natuszka21
Wszystkim dziewuszkom, gratuluję udanych wizyt. :-)
sebata - trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. :-) Głowa do góry. :-)
sebata - trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. :-) Głowa do góry. :-)
reklama
Podziel się: