reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa - usg

Może mi też się trafi :p ale bardziej czuję dziewczynkę :)

Również gratuluję:)

Ja czuję tez dziewczynkę, choć na samym początku myślałam, że chłopiec...ale chyba pomyliłam pragnienie z przeczuciem :) Synek czeka na braciszka, ale jak będzie siostra to też cyt. Może być :D:p

reklama
Ja czuję tez dziewczynkę, choć na samym początku myślałam, że chłopiec...ale chyba pomyliłam pragnienie z przeczuciem :) Synek czeka na braciszka, ale jak będzie siostra to też cyt. Może być :D:p
miałam dokładnie tak samo... pragnę chłopca ale gdzieś wewnętrznie czuje dziewczynkę:) jutro mam genetyczne to może mi coś powie:)

@urs
Gratuluję synka :) ;)
Widzę, że chłopaków przewaga, to może mi też się trafi hahah:D
Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]
Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]

Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]

Haha!!! To lepiej biegnij do męża dorabiać do dwupaku![emoji23] jak ty sie dziecku wytłumaczysz, że tak skromnie dostanie- pojedynczą sztukę rodzeństwa??[emoji23][emoji51][emoji846][emoji16]

Haha!!! To lepiej biegnij do męża dorabiać do dwupaku![emoji23] jak ty sie dziecku wytłumaczysz, że tak skromnie dostanie- pojedynczą sztukę rodzeństwa??[emoji23][emoji51][emoji846][emoji16]
A wez! Wiesz co moj malzon wymyslil jak Igor powiedzial, ze chce i brata i siostre? [emoji85] Ze przeciez mozemy od razu po pologu dzialac i spelnic marzenie syna [emoji23] no na leb upadl, poprosze chyba w szpitalu zeby mi piczke zaszyli [emoji23][emoji23]

A wez! Wiesz co moj malzon wymyslil jak Igor powiedzial, ze chce i brata i siostre? [emoji85] Ze przeciez mozemy od razu po pologu dzialac i spelnic marzenie syna [emoji23] no na leb upadl, poprosze chyba w szpitalu zeby mi piczke zaszyli [emoji23][emoji23]

Mój tez ostatnio żartował, że moze trzecie zaraz po drugim [emoji23]może tym razem on będzie nosił i rodził Haha [emoji16][emoji51]

Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]
Igorowelove nasz synek stwierdził dokładnie tak samo, wydał dyspozycję, że teraz mam urodzić brata, a jak już urodze brata to prosi o siostrę :happy:

Nasza dziewczynka [emoji5]
1526500247871.jpg

Załączniki

• 1526500247871.jpg
    1526500247871.jpg
    450 KB · Wyświetleń: 477
reklama
Do góry