reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u ginekologa - usg

Może mi też się trafi :p ale bardziej czuję dziewczynkę :)

Również gratuluję:)

Ja czuję tez dziewczynkę, choć na samym początku myślałam, że chłopiec...ale chyba pomyliłam pragnienie z przeczuciem :) Synek czeka na braciszka, ale jak będzie siostra to też cyt. Może być :D:p

reklama
Ja czuję tez dziewczynkę, choć na samym początku myślałam, że chłopiec...ale chyba pomyliłam pragnienie z przeczuciem :) Synek czeka na braciszka, ale jak będzie siostra to też cyt. Może być :D:p
miałam dokładnie tak samo... pragnę chłopca ale gdzieś wewnętrznie czuje dziewczynkę:) jutro mam genetyczne to może mi coś powie:)

@urs
Gratuluję synka :) ;)
Widzę, że chłopaków przewaga, to może mi też się trafi hahah:D
Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]
Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]

Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]

Haha!!! To lepiej biegnij do męża dorabiać do dwupaku![emoji23] jak ty sie dziecku wytłumaczysz, że tak skromnie dostanie- pojedynczą sztukę rodzeństwa??[emoji23][emoji51][emoji846][emoji16]

Haha!!! To lepiej biegnij do męża dorabiać do dwupaku![emoji23] jak ty sie dziecku wytłumaczysz, że tak skromnie dostanie- pojedynczą sztukę rodzeństwa??[emoji23][emoji51][emoji846][emoji16]
A wez! Wiesz co moj malzon wymyslil jak Igor powiedzial, ze chce i brata i siostre? [emoji85] Ze przeciez mozemy od razu po pologu dzialac i spelnic marzenie syna [emoji23] no na leb upadl, poprosze chyba w szpitalu zeby mi piczke zaszyli [emoji23][emoji23]

A wez! Wiesz co moj malzon wymyslil jak Igor powiedzial, ze chce i brata i siostre? [emoji85] Ze przeciez mozemy od razu po pologu dzialac i spelnic marzenie syna [emoji23] no na leb upadl, poprosze chyba w szpitalu zeby mi piczke zaszyli [emoji23][emoji23]

Mój tez ostatnio żartował, że moze trzecie zaraz po drugim [emoji23]może tym razem on będzie nosił i rodził Haha [emoji16][emoji51]

Chlopakow przewaga, to ja chcialabym wyrownac dziewczynka [emoji23]Ja czuje dziewczynke, chce dziewczynke, maz mowi ze corke robil [emoji23] a syn chce... Uwaga, uwaga! Brata i siostre [emoji23][emoji23][emoji85]
Igorowelove nasz synek stwierdził dokładnie tak samo, wydał dyspozycję, że teraz mam urodzić brata, a jak już urodze brata to prosi o siostrę :happy:

Nasza dziewczynka [emoji5]
1526500247871.jpg

Załączniki

• 1526500247871.jpg
    1526500247871.jpg
    450 KB · Wyświetleń: 468
reklama
Do góry