reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
WILEKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE!!! Jestem dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze:) Mała od wczoraj fika niezłe koziołki:)

Ja w poniedziałek miałam usg połówkowe, już nie mogłam się doczekać tej wizyty. Z dzidzią wszystko w porządeczku, kręciła się i śmiesznie drapała rączką po główce, niesamowite jest zobaczyć coś takiego. No i najważniejszę, że zobaczyliśmy płeć i ku naszej największej radośći, bo tak sobie wymarzyliśmy oboje z mężem-będzie dziewczynka:):):):):)

Kati! Gratuluje udanej wizyty i wymarzonej dziewczynki :- D Witaj w klubie rozowych spichow (chociaz moja nie bedzie miala zadnego w tym kolorze) :-D

Karola - jaka Ona śliczna !!! Nie mogę się napatrzeć :-D
A o tych białych plamkach to nie pierwszy raz czytam. Tutaj na forum już czytałąm i wszystko było ok.

Kati - gratuluję. Super, że tak jak liczyliście z Mężem :tak:

Zdjęcie009.jpgprzedstawiam mojego syneczka Gabrielka wazy całe 50dag:)

reklama
Do góry