reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Mononoke nie martw sie juz niedlugo zobaczysz fasolke, bo na pewno tam jest
Motylla super fasolka, gratulacje
Motylla super fasolka, gratulacje
Gratuluję Wrześniowe Mamy tego szczęścia pod serduszkiem:-):-)
niech Wam sie wszystkie dziecinki zdrowo rozwijają i dość bezboleśnie przychodzą na ten świat:-)
Pozdrawiam Serdecznie Mama Grudniowa 2010
niech Wam sie wszystkie dziecinki zdrowo rozwijają i dość bezboleśnie przychodzą na ten świat:-)
Pozdrawiam Serdecznie Mama Grudniowa 2010
Kochana śliczną masz kruszynkę:-):-)Hej. Ja wczoraj miałam wizytę o 20.15 a weszłam dopiero 21.30 tyle było pacjentek do gina. U mojej kruszynki serduszko już bije, jestem na początku 7 tyg czyli wypada mi termin na 1 września.Zobacz załącznik 317526a oto moja kruszynka.
To sie osiedziałaś w tej kolejce dobrze ze mają tam telewizor w poczekalni
I ja po wizycie.Pęcherzyk i zarodek wskazyją na ok 6 tydz czyli tak jak z @. Co do serduszka to nie było całkiem widoczne, ale jak to lekarz stwierdził leciutko coś pulsuje. Za 2 tyg na wizytę aby dokładnie obejrzeć serduszko.
Trochę jestem smutna bo myślałam, że już wyraźnie pokaże się duże serduszko, a tu dopiero taki mały zaczątek:-(
Trochę jestem smutna bo myślałam, że już wyraźnie pokaże się duże serduszko, a tu dopiero taki mały zaczątek:-(
Mam nadzieję, że tak będzie, ale jakieś takie obawy mnie nabrały.Serduszko pulsuje i to jest najważniejsze! urośnie i będzie biło jak dzwon Zygmunta! :-)
Niby w 6-7 tyg serduszko się kształtuje (tak poiwedział mi gin) ale i tak strasznie mnie to martwi:-(
Oby wytrzymać te 2 tyg do następnego usg
reklama
Motylla
Fanka BB :)
Bardzo dobry lekarz więc warto czekać, byłam wcześniej u innego to nawet nie ma porównania z tym. Tamten to mi wyrzucił że po co robiłam test powinnam wiedzieć że jestem w ciąży , gdyby np mąż wyjechał w delegacje to wtedy powinnam robić jakby coś sugerował więc zmieniłam i nie żałuje.Motylla super że wizyta się udała! Niie ma to jak siedzieć u lekarza w kolejce
Zdjęcie piękne
Jak już pulsuje to na pewno za 2 tyg będzie już widoczne więc głowa do góry na pewno będzie wszystko okI ja po wizycie.Pęcherzyk i zarodek wskazyją na ok 6 tydz czyli tak jak z @. Co do serduszka to nie było całkiem widoczne, ale jak to lekarz stwierdził leciutko coś pulsuje. Za 2 tyg na wizytę aby dokładnie obejrzeć serduszko.
Podziel się: